Pro Evolution Soccer 2018'e İlk Bakış!

Pro Evolution Soccer 2018 beklentileri karşılayabilecek mi; FIFA 18 karşısında şansı var mı?

Pro Evolution Soccer 2018'e ilk bakış!

Futbol oyunlarının dişli rakipleri FIFA ve PES, her yıl olduğu gibi bu yıl da karşı karşıya gelecek. Hangisinin daha iyi olduğu, her sene oyun severleri iki ayrı grup halinde bitmez tükenmez tartışmalara sürüklerken, ilk ibarelere göre Pro Evolution Soccer, bu yıl sanki biraz daha iddialı olacak gibi. Ancak her iki oyunun da köklerine bakacak olursak, FIFA geleneksel olarak daha iyi grafiklere sahip olurken, PES ise dinamikleriyle daha iyi bir oyun izlenimi yaratmayı başarmıştır. Son yıllarda FIFA'nın atağa çıktığını görmüştük, peki bu yıl ne olacak? E3 2017'de PES 2018 ile birkaç maç yapma imkanı bulduk. İlk izlenimlerimiz ise şöyle:

Pro Evolution Soccer 2018'e İlk Bakış!

Öncelikle şunu söyleyelim: Pro Evolution Soccer 2018'i heyecanla beklemekte sonuna kadar haklısınız, zira karşımızda her yönüyle çok iyi bir oyun var. Bir kere oyun her zamankinden daha pürüzsüz hissettiriyor. Bunu ilk maça çıktığınızda hemen fark ediyorsunuz; tek yapmanız gereken topu biraz sürmek ve gol atmaya çalışmak.

Oyuncuların kontrolü eskisine göre çok daha kolay ve genel vücut hareketleri serinin geçmiş sürümlerine kıyasla daha yumuşak. Öte yandan oyuncu modellemesi ise gerçeğe bir o kadar yakın işlenmiş.

Usain Bolt, Manchester formasıyla!

Usain Bolt, Manchester formasıyla!

Konami, PES 2018'e ilginç bir transfer de yapmış: Usain Bolt! Evet, atletizmde rekorları altüst eden Usain Bolt, PES 2018'de yer alıyor ve oyuna Manchester United formasıyla katılıyor. Elbette bu, Konami'nin bir pazarlama hamlesi. Öte yandan Usain Bolt'un da hayallerini gerçekleştiriyor. Zira bilindiği gibi Usain Bolt, henüz bir çocukken futbolcu olmayı istediğini açıklamıştı.

Oyunun My Club modunda yer alan Usain Bolt, böylece Messi, Neymar, Ronaldo ve diğer dünya devleriyle yan yana top koşturabilecek.

Eylül'de geliyor!

Pro Evolution Soccer 2018; PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC sürümleriyle birlikte 14 Eylül'de ABD'de raflarda olacak. Birkaç gün sonra ise oyunu Avrupa pazarında görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları