PSN Plus ve Xbox Live "büyük kazandırmış!"

Oyun konsollarının premium hizmetlerini kullananlar, 2014'te "çok büyük kazandılar!"

PSN Plus ve Xbox Live...

2015 özellikle oyun meraklıları için çok hareketli, heyecan verici bir yıl oldu. İki yeni konsol için önemli oyunlar piyasaya sürülürken konsollar, yeni işlevlerle güncellendi ve birçok oyunda önemli indirimler yapıldı.

PlayStation 4 ve Xbox One'ın premium üyeliklerinden faydalananlar için yıl daha da heyecan vericiydi. Xbox Live Games'in Gold ve PlayStation Plus üyeleri, birçok oyunu ücretsiz olarak saatlerce oynama fırsatı sundu. Böylece üyeliğe yıllık ücret ödeyen kullanıcılar, bol miktarda tasarruf yapmış oldular.

Premium üyeliğe sahip olan oyuncuların ne kadar tasarruf ettiğini merak eden Push Square ve Polygon'un yayınladığı bilgiler ise oldukça ilginç. Yayınlanan verilere göre yıllık 50 dolar ödeyen PlayStation Plus üyeleri, bu sene 1.349 dolar tasarruf ettiler. Yıllık ücreti 60 dolar olan Xbox Live Gold'un üyelerinin ise sadece 525 doları ceplerinde kaldı. Sony'nin hizmetindeki tasarrufun çok daha fazla olduğu bir gerçek, ancak Sony'nin aynı hizmeti PS3, PS4 ve PS Vita'da, Microsoft'un ise sadece Xbox 360 ve Xbox One'da sunduğunu unutmamak gerekiyor.

Bunun yanında PlayStation Plus üyeliğini bırakmanız halinde ücretsiz oyunlarınıza artık erişemiyorsunuz. Ancak Xbox 360'ta Gold üyeliğiniz bitse bile, ücretsiz oyunlarınızı oynamaya devam edebiliyorsunuz. Bu işlev, şimdilik Xbox One'da desteklenmiyor.

Okuyucu Yorumları