Puma'nın Akıllı Ayakkabıları Hazır!

Puma, 1986 yılında yaptığını şimdi yine yapıyor; spor ile teknolojiyi birleştiren, sıra dışı bir spor ayakkabı ile karşımıza çıkıyor!

Puma'nın akıllı ayakkabıları hazır

Akıllı ayakkabılar, şu günlerde epey revaçta. Puma , doğal olarak bu teknolojiyi yeni ayakkabılarıyla birleştirerek kamuoyunun beğenisine sunmak istiyor. Puma; RS-Bilgisayar mimarisini kullanan ve buna ek olarak modern fitness takip teknolojisini takip eden 2018 model ayakkabılarını tanıttı. Giyim aksesuarı; kalori, mesafe ve adım sayımı ölçümü için üç eksenli bir ivmeölçer kullanılıyor.

İnanın veya inanmayın, Puma'nın ilk akıllı ayakkabıları 1986 yılında üretilmişti. Eski model bir akıllı ayakkabı; bir Apple II veya Commodore 64 ile basit bir şekilde entegre olabiliyordu. Elbette o zamanki ayakkabılarla iletişim kurmak için kablolu 8 bit mimarisinden faydalanıyorlardı ve basit bilgiler kazanımlanıyordu.

Yeni akıllı ayakkabınızı kullanmak içinse; Android ve iOS işletim sistemlerine ve Bluetooth teknolojisine sahip olmanız kafi. Tabii ki akıllı ayakkabılara da...

Ürün çok sayıda üretilmeyecek ve sınırlı sayıdaki modeller "ayakkabı tutkunlarının" karşısına çıkacak. Ayakkabının ismi Puma HyperAdapt olarak biçimlenenecek. Puma web sitesi, ayakkabıları, bazı perakende mağazaları aracılığıyla 13 Aralık'ta dünya çapında satışa sunacak.

Okuyucu Yorumları