Razer Core X Chroma GPU Kasası Tanıtıldı

Yeni Razer Core X Chroma; Windows Laptop ve MacBook'lar için harici ekran kartı kasası tanıtıldı.

Razer Core X Chroma tanıtıldı

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer, Razer Core X Chroma'nın en yeni harici grafik kasasını (eGPU) açıkladı. Razer Core X Chroma, 700W güç kaynağı, USB ve Gigabit Ethernet portları ve Razer Chroma aydınlatmasını içerecek şekilde özelliklerini genişletiyor.

Windows dizüstü bilgisayarlar ve MacBook'ların geniş Thunderbolt 3 seçenekleri ile çalışmak üzere tasarlanan Razer Core eGPU serisi sayesinde mobil savaşçılara, masaüstü oyun makinelerinin devasa grafik işleme gücünü neredeyse hiç çaba harcamadan yansıtacak. Böylece Razer Core eGPU, kullanıcıların laptoplarda bile en zorlu oyunları oynamalarına ve üst düzey performansta birinci sınıf içerik yaratmalarına izin verecek.

Razer Core X Chroma artık en zorlu oyuncuların ve yaratıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için 700W güç kaynağı, USB ve Gigabit Ethernet portları ve Razer Chroma aydınlatma içeriyor.

Cihaz kullanımı Windows 10 dizüstü bilgisayarlarda, harici grafik (eGFX) desteği ve en son Windows RS5 güncellemesi ile Thunderbolt 3 bağlantı noktası gerektirir. Uyumlu Razer dizüstü bilgisayarları içinde, Razer Blade Stealth 13, Razer Blade 15 ve Razer Blade Pro 17 (GeForce GTX 1060 sürümü) bulunur. Mac sistemlerinde ise, uyumlu AMD Radeon kartlarıyla birlikte High Sierra 10.13.4 veya üstünü çalıştıran macOS ve Thunderbolt 3 bağlantı noktası gerektirir.

Basit tak çalıştır

Basit tak çalıştır

Razer Core X Chroma'yı kullanmak için, kullanıcıların NVIDIA GeForce RTX , GeForce GTX ve Quadro kartlarından AMD XConnect özellikli Radeon ve Radeon Pro kartlarına kadar çeşitli masaüstü PCIe grafik kartlarını seçmeleri yeterlidir.

Grafik kartının takılması, basit çekmece tarzı slayt ve kilit mekanizması sayesinde aletsiz bir şekilde gerçekleşir. Grafik kartı PCIe yuvasına takılır ve tek bir parmakla çevrilir vida ile sabitlenir.

Mevcut olan çok yönlü eGPU

Razer Core X Chroma, bugün mevcut olan en geniş varyasyona sahip çok yönlü Core eGPU'dur. USB ve Ethernet bağlantılarıyla birlikte gelen cihaz 3 yuvaya kadar masaüstü grafik kartı destekler. Cihazın arkasındaki yeni I/O (giriş ve çıkış) hub'ı, dört adet USB A Tipi bağlantı noktası ve bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası sunarken kablo karmaşasını azaltmak için kutu arkası içine yerleştirilmiştir. Ağır yük altında istikrarlı performans sağlamak için Razer Core X Chroma, hem grafik hem de çevresel verileri tek bir Thunderbolt 3 kablosuyla zahmetsizce işleyen benzersiz bir Thunderbolt çift yonga tasarımına sahiptir.

FİYAT & SATIŞ

399.99 $/ 429.99 €

16 Nisan'da satışa sunulacak olan yeni Razer Core X Chroma Raze.com üzerinden ve ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya ve İskandinav ülkelerinde belirlenmiş perakende satış noktalarından alınabilecek. Kısa zaman içinde ise Çin, Avusturya, Hong Kong, Japonya, Singapur, Güney Kore ve Tavyan pazarında da yer alacaktır.

Okuyucu Yorumları