Samsung'dan eşsiz renk derinliği

Samsung SyncMaster 931C, rakiplerinden yüzde 28 daha fazla renk derinliği sağlıyor.

Eşsiz renk derinliği

Samsung'un yüzde 97 oranında renk zenginleştirmesi yapabilen yeni 19 inçlik monitörü SyncMaster 931C, rakiplerinden yüzde 28 daha fazla renk derinliği sağlıyor.

Monitör üretiminde dünyanın en büyük firmalarından biri olan Samsung, yeni 19 inçlik monitörü SyncMaster 931C'yi tanıttı. Üst seviye monitör grubunda yer alan SyncMaster 931C, NTSC standartları ve CIE 1976 renklilik diyagramına göre yüzde 97 renk zenginleştirme oranı ile alanında bir ilk olma özelliğini taşıyor.

NTSC standartlarına göre bir LCD ekranda yüzde 97 renk zenginleştirme alanı bulunması, o ekranın kırmızı, yeşil ve mavi renk sahasının yüzde 97'sine hakim olduğu anlamına geliyor. NTSC standartlarında yüzde 97'ye sahip bir ekran, NTSC renkler sahasının büyük bir çoğunluğuna hükmedebiliyor. Bu sayede SyncMaster 931C'nin renk çeşitliliği ve derinliği, daha önce NTSC standartlarında yüzde 81 olan LCD monitörlere büyük üstünlük sağlıyor.

SyncMaster 931C, İnternet kullanıcılarının yanı sıra özellikle bilgisayarında film izlemek ve oyun oynamaktan hoşlananlar için çok iyi bir seçenek oluşturuyor. Çünkü yüzde 97 renk zenginleştirme, tüm renklerin ekrana tüm canlılığıyla yansıtılabilmesine olanak sağlıyor. Bu alandaki günümüzdeki en yüksek değerler olan 2000:1 kontrast oranı ve 2 milisaniyelik tepki süresi de 931C'nin diğer dikkat çekici özellikleri.

SyncMaster 931C, üstün oyun ve multimedya özellikleri ile Ekim ayında İtalya'nın Monza kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük oyun turnuvası olan World Cyber Game 2006'nın da resmi monitörü seçildi. Turnuva sırasında 931C'yi kullanan dünyanın en iyi oyuncuları, ekran kalitesinin kendi performanslarını artırdığını söyledi.

Okuyucu Yorumları