Samsung'dan ince ve taşınabilir DVD yazıcı!

Yüksek taşınabilirlik sunan ince bir DVD yazıcıya ihtiyacınız varsa, aradığınız cihaz bu olabilir!

İnce, taşınabilir DVD yazıcı!

Samsung Electronics yaptığı açıklamada şirketin en yeni DVD Yazıcı, ince ve kolay taşınabilir optik disk sürücüsü SE-208AB'yi pazara sunacağını duyurdu.

SE-208AB'in aerodinamik ince tasarımında yüksek parlaklık oranına sahip bir dış yüzey yer alıyor. Dış yüzeyi ve estetik özellikleri ile yeni sürücü Samsung'un en yeni dizüstü bilgisayar serilerine büyük uyum sağlıyor. Sürücünün ince yapısı ayrı bir elektrik prizi gereksinimini ortadan kaldıran USB Güç Kaynağı arayüzü ile destekleniyor.

SE-208AB sürücüsü, Win7 ve Mac OS gibi tüm başlıca işletim sistemleri ile uyumlu olacak şekilde geliştirildi. Ayrıca, sürücüde veri aktarım hız sınırını aşan yazma işlemleri sonucu ortaya çıkması olası hataların önüne geçen ve aynı zamanda da PC'lerde çok işlemli görevlerin yerine getirilmesine olanak sağlayan Buffer Under Run teknolojisi de bulunuyor.

Samsung'un Optik Disk Sürücülerinde yer alan özel AV bağlantı teknolojisi de yeni SE-208AB'de yer alıyor. Bu teknoloji, kullanıcıların Multimedya özellikli TV'lere mevcut olan bir USB bağlantı noktasını kullanarak kolayca bağlanmalarına ve diledikleri içerikleri oynatmalarına olanak sağlıyor.

Sürücü ayrıca kendisinden önce gelen Optik Disk Sürücülerinin özelliklerinin yanısıra daha gelişmiş özellikler de içeriyor. Önceki modeller yalnızca ilk alt dizin ile 1000 dosyayı tanırken, bu yeni sürücü beşinci alt dizine ve 3.000 dosyaya kadar içeriği tanıyor ve bu içeriklere erişim sağlıyor.

Harici sürücü, farklı veri ortam türlerine yönelik olarak farklı hız seçenekleri sunuyor: 24X CD-ROM, 24X CD-RW ve 8X DVD±R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R Çift Katman, 6X DVD-R Çift Katman, 8X DVD+RW ve 6X DVD-RW kayıt.

Yeni sürücü çevreye dost bir ürün olarak az enerji tüketiyor ve kurşunsuz lehimleme teknolojisi ile üretiliyor. Bu özellikleri yeni sürücüyü tehlikeli maddelerin kullanımını kısıtlayan uluslararası çevre mevzuatına da uyumlu kılıyor.

SE-208AB Temmuz ayının son günlerinde 99 TL(kdv dahil) fiyat ile satışa sunulacak. Daha fazla bilgiye www.samsungodd.com'dan ulaşılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları