Samsung Galaxy A55'in yüksek kaliteli görüntüleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A serisine ekleyeceği yeni telefonu A55'e ait olduğu söylenen yüksek kaliteli görseller, internette ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A55'in yüksek kaliteli görüntüleri sızdırıldı

Samsung’un bir sonraki premium orta sınıf telefonu Galaxy A55 olacak. Yaklaşan telefon hakkında çoğu bilgi şimdiden sızmış durumda ve sızıntıların telefon tanıtılıncaya kadar devam etmesi bekleniyor.

Bu sızıntılardan biri, Galaxy A55’in yüksek kaliteli görüntülerini ve 360 derecelik bir videoyu yayınlayan ve telefonun tasarımını her açıdan ortaya çıkaran MySmartPrice tarafından yayınlandı. Sürpriz bir şekilde A55, en azından genel tasarım açısından Galaxy A54 ile büyük bir benzerlik gösteriyor.

Ancak bazı farklılıklar bulunuyor ve bunların en büyüğü, Galaxy S24 ve Galaxy S24+’ın sahip olacağı düz çerçeve biçiminde gelebilir. Galaxy A55 ve A35’in metal çerçeveye sahip olabileceği söyleniyor ancak yeni sızıntıda bu konuda bir bilgi verilmiş değil.

Telefonun görselleri, ön kısmında Galaxy A54’ten daha küçük bir çerçeveye sahip olacağını gösteriyor ancak görseller ve basın görüntüleri, cihazın çerçevelerini ne kadar doğru bir şekilde tasvir ettikleri konusunda tam doğru olmayabilir. Bu nedenle Samsung’un yeni cihazda Galaxy A54’ün çerçevelerini düzelttiğinden emin olabilmek için telefonu canlı olarak görmemiz gerekebilir.

Donanım tarafında Galaxy A55, şirketin AMD’nin RDNA2 mimarisini temel alan Xclipse GPU’larını içeren ilk orta sınıf Samsung telefonu olacak. Ancak A55’in içindeki Exynos 1480 çipinin gerçek dünya testlerinde nasıl bir performans sergileyeceği henüz bilinmiyor. Exynos 1380’in Galaxy A54’teki performansı oldukça zayıftı ancak Samsung’un Exynos 1480 ve Galaxy A55 ile daha iyi bir performansa ulaşacağını umuyoruz.