Samsung Galaxy Note 7 kılıfları satışta!

Galaxy Note 7'nin tanıtımına henüz saatler var ama ünlü aksesuar markası Spigen, kılıflarını satışa sundu bile...

Note 7 kılıfları satışa çıktı bile!

Samsung'un phablet kategorisindeki yeni amiral gemisi Galaxy Note 7'nin tanıtılmasına artık yalnızca saatler kaldı; telefon bugün resmi olarak sahneye çıkartılacak. Son olarak Note 7'nin yalnız tanıtılmayacağı, onunla beraber yeni Gear VR'ın da sahne alacağı sızıntıları gelmişken, telefona ilişkin farklı gelen haberler de mevcut. Bundan yaklaşık 1 ay kadar önce Olixar, Note 7'e özel kılıflarını duyurmuşken, ünlü aksesuar üreticisi Spigen de şimdiden Note 7'e özel kılıflarını satışa sundu.

Spigen'in kılıf tasarımlarında arka yüze, kenarlara doğru bakıldığında kenarların kavisli yapıda tasarlandığı açıkça görülüyor. Bu da tanıtılacak Note 7'nin arka kenarlarının kavisli yapıda olacağı iddiasını bir kez daha kanıtlıyor. Spigen'in Galaxy Note 7 için tasarladığı özel kılıflar 15 Dolar ile 40 Dolar arasında fiyatlara sahip. Kılıflar arasında, Note 7'yi darbelere karşı koruyacak tamamen kauçuk kaplamalı seçenekler de mevcut.

Samsung Galaxy Note 7'nin bugün, ABD'de New York'ta tanıtılacağı bilgisini verelim. Artık gözler yeni amiralin tanıtımına çevrilmiş durumda.

Okuyucu Yorumları