Samsung Galaxy Note 7'ye beklenen özellik!

Samsung'un sıradaki Galaxy Note'u, daha önce de dedikodusu yapılan bu özelliğe sahip olabilir!

Note 7'ye beklenen özellik!

Samsung'un yeni amirali Note 7'nin isim karmaşalarından artık gına gelmişken, bir diğer söylenti de yeni telefonun iris, yani göz tarayıcıya sahip olup olmayacağı hakkında. Bilindiği üzere Microsoft'un yeni akıllı telefonu Lumia 950'de yer alan göz tarayıcı, Samsung'un da gündeminde. Ağustos ayında tanıtılması beklenen Note 7'nin, tıpkı Galaxy S7 gibi bir parmak izi okuyucuya sahip olacağı bilinirken, onun yanında bir de göz tarayıcıya sahip olması bekleniyor. Öte yandan telefonun, tıpkı Galaxy S7 ve S7 edge gibi suya karşı dayanıklı olacağı da öyle...

Note 7'nin iris tarayıcıya sahip olacağı konusundaki iddiaları gelen yeni haberler kuvvetlendiriyor. Kore ve Çin sitelerinde ortaya çıkan görseller, Note 7'de bir iris tarayıcının yer alacağını gösteriyor. Android işletim sistemi üzerinden güvenlik ayarları noktasında çekilen ekran görüntüsü, telefonda iris kullanma seçeneğinin sunulduğunu bizlere gösteriyor. Bunun yanı sıra elbette parmak izi ve PIN gibi güvenlik opsiyonları da telefonda yer alacak.

Note 7'de yer alması beklenen iris tarayıcıya yönelik iddiaları kuvvetlendiren bir diğer önemli nokta ise, Hindistan'da ortaya çıkan Samsung'un tableti Galaxy Tab Iris muhakkak. Elbette son ana kadar –tıpkı isimde olduğu gibi- muhtemelen bu sızıntıların doğruluğunu bilemeyeceğiz. Fakat daha önceki modellerden edindiğimiz tecrübeye göre oraya çıkan haberlerin gerçeklik payı olduğu açık.

Okuyucu Yorumları