Samsung Galaxy Note 8 "Tasarımıyla" Sızdı

Samsung Note 7'in kötü şöhretinin izlerini silmek için gelecek olan Galaxy Note 8, bu defa tasarımıyla sızdı...

Galaxy Note 8 böyle mi olacak?

Samsung'un tartışmalı Note 7'sinden sonra eylül ayında Note 8'i tanıtması bekleniyor. Uzunca bir süredir sızıntılarla gündemi meşgul eden Note 8, bir kez daha sızdı. Bu defa Poyoco Tech tarafından tasarım detaylarıyla dikkat çeken Note 8, Galaxy S8'in Infinity Display çizgisini takip edecek gibi görünüyor. Ancak iş bununla da bitmiyor.

Görsellerde, Note 8'in ekranının bir hayli geniş olacağı görünüyor. Böylece Galaxy S8+'tan sonra bir kez daha üst düzey bir ekran – gövde oranı sunacak gibi görünen Samsung, muhtemelen bu telefonunda da AKG işbirliğini sürdürecek. Yani telefonun kutu içinde AKG kulaklıklar görebiliriz.

Samsung Galaxy Note 8

Özellikle arka yüzeyden bakıldığında, Note 8'de çift kamera bekleniyor. Hemen altında da flaşı görmek mümkün, fakat parmak izi okuyucuyla ilgili bir detay bulunmuyor. Burada gövdeye gömülü bir parmak izi tarayıcı yer alabilir.

Muhtemel Note 8'in alt kenarında ise USB-C portunun solunda kulaklık girişi, sağ kenarında ise tek taraflı hoparlör yer alıyor.

Note 8'in eylül ayında düzenlenecek olan IFA fuarında ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca spesifikasyon olarak, Exynos 8895 işlemci, 6 GB veya 8 GB RAM görebiliriz.

Okuyucu Yorumları