Samsung Galaxy S10+ En İyi Akıllı Telefon Seçildi

Consumer Reports'a göre Samsung, Galaxy S10+ ile, ezeli rakibi Apple'a ve gözde modeli iPhone XS'e taş çıkardı!

Galaxy S10+ alnının akıyla!

Samsung Galaxy S10 +, Apple iPhone XS ve iPhone XS Max'in yanı sıra piyasada sekizinci ayını dolduran Samsung Galaxy Note 9'un da yer aldığı Consumer Reports'un son akıllı telefon sıralamasında birinciliğin sahibi oldu. Consumer Reports'a göre Samsung'un başarısının nedenlerinin arasında S10+ modelinin rakiplerinden çok daha sağlam olmasının yanı sıra çok daha üstün pil ömrü sunması ve mükemmel bir kamera setine sahip olması da bulunuyor. Bu ise Samsung Galaxy S10+'ı genel amaçlı kullanım kategorisinde en iyi akıllı telefon yapıyor.

Consumer Reports'un Galaxy S10+ raporunda şu cümleler yer alıyor:

"Galaxy S10 + 'ı üst düzey bir model kılan şey, cihazın bir akıllı telefondan beklenen temel işlevleri olağanüstü bir şekilde yerine getirmesi. Ölçümlerimiz, cihazın uzun pil ömrüne, mükemmel kameralara ve günlük yaşamda karşılaşılabilecek fiziksel darbelere karşı dayanıklılığa sahip olduğunu ortaya çıkarıyor."

Consumer Reports, Samsung'un kamera bölümünde Apple ile arasında bulunan farkı ilk kez kapattığını da sözlerine ekledi. iPhone modelleri, Consumer Reports testlerinde uzun süredir ilk sırayı çekiyor.

Consumer Reports'un testleri, Galaxy S10 +'ın rakiplerinden çok daha dayanıklı olduğunu ortaya koydu. Cihaz, testin bir parçası olarak yüzlerce düşürüldü ve bir tatlı su kütlesinin içinde uzun bir süre boyunca bekletildi. Cihazın maruz kaldığı basıncı arttırmak için tasarlanan bir simülasyonda bir tamburun içine atıldıktan sonra tamburdan tek parça olarak çıkan S10+, suya daldırma testinde de sahip olduğu IP 68 sertifikasının hakkını verdi.

Okuyucu Yorumları