Samsung Galaxy S10 Experience İndirmeye Sunuldu

Samsung'un yeni amiral gemisi modelini tanıtmak için hazırladığı uygulama, Google Play Store üzerinden indirmeye sunuldu

Galaxy S10'u telefonunuzda deneyin!

Samsung, Galaxy S10 Experience isimli yeni uygulamasını Google Play Store üzerinde indirmeye sundu. Uygulama, Android cihaz sahiplerini Samsung'un yeni telefonlarında sanal bir gezintiye çıkararak Samsung'un sunduğu en yeni özellikleri kullanıcılara tanıtıyor.

Samsung, son birkaç yıldır yürüttüğü "Experience" uygulaması geleneğini Galaxy S10 serisi için de sürdürdü. Bu uygulamaların işlevi Samsung'un yeni amiral gemilerinde bulunan kilit özellikleri Android kullanıcıları için anlaşılabilir bir şekilde sunmak ve Android kullanıcılarını Galaxy serisine geçmeye ikna etmek.

Uygulamada dört ana bölüm bulunuyor ve her bir bölüm, Galaxy S10 serisi modellerinin kamera, ekran içi parmak izi okuyucusu, Wireless PowerShare ve diğer kilit özelliklerini tanıtıyor.

Samsung Galaxy Note 8 ve Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için de sunulan Experience uygulamaları, cihazların kilit özelliklerini kullanıcılarına anlatıyor ve yeni Samsung amiral gemisi modellerinin özelliklerini eski Samsung amiral gemisi modelleri ile karşılaştırıyordu. Uygulama, Galaxy Note 9 ve Galaxy S9/S9 Plus modelleri için optimize edilmiş durumda ancak uygulama elbette ki Galaxy S10 üzerinde de çalışabiliyor. Bu uygulamayı herhangi bir teknoloji mağazasında teşhir edilen Samsung amiral gemisi modellerinde çalışıyorken de görebilirsiniz.

Eğer Samsung'un yeni amiral gemisi modelinin neler getirdiğini merak ediyor ve cihazın yeni özelliklerini Samsung'un anlatımıyla görmek istiyorsanız uygulamayı Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları