Samsung, Galaxy S10'u "Daha Hızlı" Şarj Edecek

Samsung'un merakla beklenen amirali Galaxy S10, çok "daha hızlı" şarj özelliği içerecek. Peki, Galaxy S10 ne kadar sürede şarj olacak?

Galaxy S10 "daha hızlı" şarj olacak

Samsung, uzunca bir süredir yeni amirali Galaxy S10 üzerinde çalışıyor. Galaxy S serisinin 10'uncu yıl dönümünü kutlayacağımız 2019 yılında, özel bir telefon çıkartma isteğinde olan Güney Koreli şirket, görünüşe göre telefonun bataryasında da özelleştirmeye gidiyor. Zira Twitter'da dolaşan söylentilere göre, Samsung 15W'lık şarj teknolojisini tarihin tozlu raflarına kaldırıyor. Peki, yerine ne getirecek?

Akıllı telefonlarda batarya, pil süresi ve şarj teknolojisinin daha çok yol kat etmesi gerekiyor, fakat teknoloji geliştiricileri bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung, bu sene biraz daha iyisini yapma peşinde sanıyoruz, zira gelen söylentiler oldukça hoş.

Samsung, Galaxy S10'u

Samsung'un Galaxy S10 modelinde daha hızlı şarj özelliği sunacağını açıklayan, sızıntılarıyla ünlü Ice universe, Samsung'un bu hamlesiyle Galaxy S10'un OnePlus 6T McLaren Edition'ın hızını da geçeceğine işaret ediyor. Zira OnePlus 6T McLaren Edition, sadece 20 dakika içinde telefonun yüzde 50'sini doldurabiliyordu. Peki Galaxy S10, daha hızlı bir şarj cihazı mı kullanacak, yoksa batarya teknolojisinde mi değişiklik sunacak? İşin detayları henüz belli değil. Öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy S10'un, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları