Samsung Galaxy S23, 2023 yılının en güçlü Android'i olabilir

Samsung Galaxy S23'ün Snapdragon 8 Gen 2 çip setini kullanacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. Ama yeni bir iddia, Samsung'un bu çip seti için çok daha heyecan verici planları olabileceğini söylüyor.

Samsung Galaxy S23, 2023 yılının en güçlü Android'i olabilir

Samsung'un Galaxy S23 serisinde, dünya genelinde Snapdragon 8 Gen 2 çip setini kullanacağı artık kesin gibi görünüyor. Ancak şirket bu durumu bir adım daha öteye taşıyabilir ve yeni amiral gemisi telefonları için üretilecek özel, daha güçlü bir Snapdragon 8 Gen 2 versiyonunu kullanabilir.

Oldukça iyi bir geçmişe sahip olan sızıntı kaynağı @UniverseIce bu iddiayı desteklemek için bir miktar araştırma yapmış ve çeşitli kanıtlar bulduğunu söylüyor. Ice Universe, öncelikle, Samsung Galaxy S23 için bir karşılaştırmalı değerlendirmeden, Snapdragon 8 Gen 2'nin tipik olarak sunduğu 3,2 GHz hızından daha yüksek olan 3,36 GHz'e kadar bir çalışma hızı (saat hızı) gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı. Daha sonra, Snapdragon 8 Gen 2 için birden fazla farklı model numarasının bulunduğunu iddia etti.

Son olarak, Samsung Galaxy S23'ün Snapdragon 8 Gen 2'nin Samsung'a özel yüksek frekanslı bir sürümünü kullanacağını "doğruladıklarını" iddia ediyor.

Ayrıca, ilginç bir şekilde, bu çipin Samsung Galaxy S23 serisinin Avrupa versiyonunda kullanılacağını söylüyor. Bu nedenle aynı versiyonun dünyanın geri kalanında kullanılıp kullanılmayacağı da henüz net değil.

Yine de, en azından Avrupa'da, Galaxy S23 ve kardeşleri gezegendeki en güçlü Android telefonlar olabilir. Tabii ki her zaman olduğu gibi, bu sızıntıya şimdilik bir miktar şüpheyle yaklaşmakta fayda var.