Sadece temel model mi? Galaxy S24'ün Exynos - Snapdragon bilmecesi daha da karıştı

Yeni iddia, Galaxy S24'te kullanılacak işlemci bilmecesini daha da karışık bir hale getirdi: Temel Galaxy S24 modelleri Exynos 2400 kullanırken, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra modelleri Snapdragon seçeneğine sahip olabilir.

Galaxy S24'ün Exynos - Snapdragon bilmecesi daha da karıştı

Son günlerde Samsung'un Exynos işlemcisinin Galax S amiral gemisi serisine dönüşü hakkında teknoloji gündeminde çok fazla konuşma geçiyor. Samsung'un Exynos 2400'ü Galaxy S24 serisiyle birlikte piyasaya sürme düşüncesiyle geliştirdiği söyleniyor, ancak bu doğru çıksa bile, ortaya çıkan yeni bir söylenti şirketin yonga setini Galaxy S24 serisine çok alışılmadık bir şekilde “bölebileceğini” söylüyor.

Bahsi geçen bu söylenti, Samsung'un Exynos 2400 işlemciyi yalnızca temel Galaxy S24 modeli için kullanabileceği olasılığını ileri sürüyor. Ancak bu gerçekleşse bile, standart Galaxy S24 modeli bazı pazarlarda Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemci seçenekleri arasında bölünmüş olacak. Öte yandan diğer pazarlarda ise tüketiciler Galaxy S24’ü yalnızca Exynos 2400 işlemci ile satın alabilecekler.

Bu arada bahsedilenlere göre, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra, yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi kullanacak. Bu telefonlar sadece Qualcomm tarafından desteklenecekler ve bu da Samsung ile ABD'li yonga üreticisi arasındaki iş birliğini pekiştirecek. Peki, bu konuyla ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Galaxy S24 serisinde işlemci olarak Exynos mu yoksa Snapdragon mu görmek istersiniz? Yorumlarınızı aşağıda bekliyoruz.