Herkes Galaxy S24'ü beklerken, Samsung S25 için ilk adımı attı bile

Koreli teknoloji devi Samsung, daha Galaxy S24 piyasaya çıkmadan Galaxy S25 adını tescil ettirdi. Hatta bununla da yetinmeyip Galaxy Z Fold 6'nın çıkmasına bir sene varken Z Fold 7 modelini de korumak için de adımlar attı.

Herkes Galaxy S24'ü beklerken, Samsung S25 için ilk adımı attı bile

Apple'ın yeni iPhone 15 serisi artık resmileşti ve Samsung'un rakibinin yeni cihazlarına cevabı gelecek yıl Galaxy S24 serisi olacak. Ancak Samsung'un sadece yakın geleceği düşünmediği, Koreli devin Galaxy S25 marka adını çoktan tescil ettirmiş olmasından da anlaşılıyor.

Samsung, ticari marka başvurusunda bulunmaya ve gelecek akıllı telefonların isimlerini kaydettirmeye yabancı değil, ancak şirket tüm bunları geçmişte olduğundan çok daha hızlı yapıyor gibi görünüyor. Galaxy S25, Samsung'un halihazırda ticari markasını aldığı tek 2025 akıllı telefon değil. Bir sonraki Galaxy Z Fold'un (Z Fold 6) piyasaya sürülmesine neredeyse bir yıl olmasına rağmen Galaxy Z Fold 7 marka adını korumak için de adımlar attı.

Ancak tüm bunlar bize bu cihazlar hakkında adlarının ne olacağından başka bir şey söylemeyen yasal evraklardan ibaret. Dolayısıyla Galaxy S25'i dört gözle bekliyorsanız, cihazın gelecek yılki Galaxy S24'e göre özellikler ve yükseltmeler açısından neler sunacağını öğrenmek için uzun bir süre bekleyeceksiniz.