Samsung Galaxy S8'e Yükseltmeli Misiniz?

Galaxy S8 müthiş bir telefon ancak ona geçmenizi veya durmanızı sağlayacak birkaç önemli nokta var. Bu yazımız, kararınızı kolaylaştıracak!

Galaxy S8'e geçmeli mi, geçmemeli mi?

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ yılın en çok beklenen telefonlarından ikisiydi. Telefonların tanıtılmasının ardından bunun boşuna olmadığını anladık. Ancak Samsung'un yeni telefonlarına geçmek için ciddi miktarda parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Peki Galaxy S8 veya S8+ harcayacağınız paraya değer mi, yoksa kendinizi tutmalı mısınız? Yazımız, karar vermenizi kolaylaştıracak.

Galaxy S8 Satın Almak İçin Nedenler

Büyüleyen tasarım: Galaxy S8 ve Galaxy S8+, kenarlarda doğru kıvrılan, ekran çerçevesinden neredeyse tamamen yoksun bir ekranla geliyorlar. Buna rağmen telefon olarak boyutları çok büyük değil.

En son teknik özellikler: Bölgeye göre Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemciyle gelen cihazlar, 4GB RAM, 64GB dahili depolama, microSD desteği, 12MP kamera, Android Nougat 7.1 ve kulaklık girişiyle harika tasarımı tamamlıyor.

Beklemek İçin Nedenler

Çok pahalı: Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın fiyatları oldukça yüksek ve her iki cihaz için de 4.300 TL'nin üzerindeki bir maliyete katlanmanız gerekiyor.

Kırılabilir: Cihazların gövdeleri tamamen camdan oluşuyor ve düştüğünde buna dayanacak gibi görünmüyor. Telefonu düşüreceğinizi düşünüyorsanız, Galaxy S8'den uzak durmak iyi bir seçenek olabilir.

Google Assistant'ınız zaten var: Bixby kulağa hoş gelen bir işlev ancak bu kadar paraya değmeyebilir. Marshmallow ve Nougat'la çalışan her telefon, Google Assistant ile geliyor (Assistant, Galaxy S8'de de çalışıyor).

Telefonunuz yeterince iyi: Bir Galaxy S7'niz veya geçen seneye ait bir amiral gemisi telefonunuz varsa, Galaxy S8'e yükseltme mecburiyetiniz yok. Telefonunuz zaten iyi bir ekrana, müthiş bir kameraya ve üst seviye özelliklere sahip. Ancak daha eski bir telefonunuz veya yazılım güncellemesi almayan orta seviye bir cihazınız varsa, Galaxy S8 veya S8+ size göre olabilir.

Okuyucu Yorumları