Samsung Galaxy Tab S10 serisinden ilk sızıntı geldi

Samsung'un beklenen Galaxy Tab S10 serisinden ilk sızıntı ortaya çıktı. Ama bu sızıntı, beklediğiniz gibi cihazların özelliklerinden bahsetmiyor ve oldukça kısıtlı.

Samsung Galaxy Tab S10 serisinden ilk sızıntı geldi

Yeni ortaya çıkan bir sızıntı, Samsung Galaxy Tab S9 serisi tabletlerin yerini alacak Samsung Galaxy Tab S10 serisinin yakında geleceğine işaret ediyor.

Android Headlines'ın aktardığına göre, Samsung Galaxy Tab S10 Plus ve Samsung Galaxy Tab S10 Ultra'ya ait olan model numaraları ortaya çıktı ve her ikisi de beklendiği gibi tüm dünyada piyasaya sürülecek. Galaxy Tab S10 Plus'ın model numaraları SM-X828U, SM-X826B ve SM-X826N olacak. Galaxy Tab S10 Ultra ise SM-X926B model numarasıyla gelecek.

Sızıntıda Samsung Galaxy Tab S10'dan söz edilmiyor ama bu, tabletin olmayacağı anlamına gelmiyor.

Tabletler, akıllı telefonlar kadar düzenli olarak piyasaya sürülmediğinden Samsung Galaxy Tab S10 serisinin ne zaman piyasaya sürüleceğini tahmin etmek oldukça zor. Geçmişe bakarsak, Tab S9 serisi tabletler resmi olarak Ağustos 2023'te tanıtılmıştı. Bir önceki Galaxy Tab S8 serisi ise Şubat 2022'de piyasaya sürülmüştü. Bu da yaklaşık 18 aylık bir boşluk anlamına geliyor.

Tekrar 18 ay bir boşluk olacağını düşünürsek, Galaxy Tab S10, S10 Plus ve S10 Ultra'nın gelişi için Şubat 2025 tarihi verilebilir. Ancak Apple'ın bu zaman diliminde iPad mini 7 gibi daha fazla tablet çıkarması da muhtemel.

Galaxy Tab S10 tabletler hakkında teknik özellikler veya tasarım açısından henüz hiçbir şey ortaya çıkmadı ve şimdiye kadar seri hakkında yalnızca bu sızıntı mevcut. Ancak bu durum 2024'ün ikinci yarısına girerken değişebilir.