Samsung Galaxy Watch, ilk günlerine geri dönüyor

Samsung, 10 sene sonra kullandığı kare formlu akıllı saat tasarımına geri dönmeye hazırlanıyor olabilir.

Samsung Galaxy Watch, ilk günlerine geri dönüyor

Samsung'un ilk akıllı saatlerini piyasaya sürmesinin üzerinden on yılı aşkın bir süre geçti ve Güney Koreli şirket şimdi Samsung Galaxy Watch için kare şeklindeki tasarıma geri dönüyor. 2013'te piyasaya çıkan ilk Galaxy Watch, dönemin diğer akıllı saatlerine benzer şekilde 1,6 inç boyunda, kare şeklinde bir Super AMOLED ekrana sahipti.

Ancak daha sonra Samsung , bugün de çok iyi bilinen dairesel tasarımı kullanmaya başladı. Bu form çok seviliyor olsa da, SamMobile'a göre Samsung yeniden kare formuna dönmek istiyor.

Yeni tasarım Galaxy Gear, Gear 2 ve Gear Live gibi önceki modellere benzeyecek. Bu modeller on yıldan uzun bir süre önce piyasaya sürülmüştü ancak yeni dairesel tasarımla beraber unutulmuşlardı.

Şirket henüz bir duyuru yapmış veya prototip göstermiş değil ama bu tasarım değişikliği üzerinde ciddi çalışmalar yapıldığıiddia ediliyor. Bu yıl içinde Samsung'dan konuyla ilgili açıklamalar gelmeye başlayacaktır. Güney Koreli şirket, belki de kare ekranın uygulamalar için daha efektif bir alan sunduğunu düşünüyor olabilir.