Samsung Galaxy Z Flip 4'ün resmi tanıtım görüntüleri sızdı

Samsung'un yeni katlanabilir ekranlı kapaklı telefonu Galaxy Z Flip 4'ün yeni ve resmi gibi görünen görüntüleri internete sızdı.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün yeni görüntüleri sızdı

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması bekleniyor ve bu bekleyiş sırasında, katlanabilir kapaklı akıllı telefonu yandan gösteren, sızdırılmış yeni bir görüntü ortaya çıktı.

91mobiles sayesinde ortaya çıkan bu görüntü, muhtemelen Samsung'un hazırladığı tanıtım materyalinden geliyor gibi görünüyor. Beklenildiği gibi, önceki sürüme göre çok fazla estetik değişiklik olmaması muhtemel.

"Next Galaxy" sloganının yanı sıra Galaxy Z Flip 4, Samsung'un görünüşe göre Bora olarak adlandırdığı yeni bir mor tonu ile gözüküyor. Bu rengin, yakın gelecekte diğer birçok Samsung cihazına geleceği söyleniliyor.

Galaxy Z Flip 4'ün tasarımı Samsung Galaxy Z Flip 3'ün tasarımına benzer gibi gözükse de, muhtemelen tam olarak aynı olmayacak. Sızan görüntüde yan düğmelerin bu sefer daha büyük ve daha belirgin olduğu görülebiliyor.

Kamera lensleri de önceki modele göre daha fazla çıkıntı yapıyor ve genel tasarım o kadar sivri gibi değil. Bu farklılıkların muhtemel bir sebebi, Galaxy Z Flip 4’ün almış olabileceği kamera yükseltmeleri ve ek pil kapasitesi olabilir.

Bu görüntü bize yaklaşmakta olan katlanabilir telefon hakkında pek bir şey söylemese de, telefonun yakında çıkacağına dair daha fazla kanıt olarak görülebilir. Aynı etkinlikte bazı akıllı saatler de dahil olmak üzere bir dizi yeni Samsung cihazın tanıtılması bekleniyor.