Samsung Gear S3'e özel Here WeGo!

Harita ve navigasyon uygulamaları arasında önemli bir yere sahip olan Here, Samsung kullanıcılarını sevindirecek bir yenilikle geliyor!

Here kullanıcılarına güzel haber!

Haritalandırma firması Here'ın Samsung'la gerçekleştirdiği ilk işbirliği 2014'te kullanıma sunulan, Gear akıllı saatler için geliştirilen harita ve navigasyon uygulamasıydı. Firma geçtiğimiz yıl Samsung'un ilk dairesel akıllı saatinin duyurulmasının ardından Gear S2 için sunduğu Here Maps desteğini güncellemişti. Benzer bir güncelleme şimdi de Gear S3 için yapıldı.

Samsung'un söz konusu yeni akıllı saat modeli henüz piyasaya sürülmemiş olsa da, Here bu güncellemeyi şimdiden onayladı ve Gear S3'e çok daha fazla özellik getireceğini duyurdu.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Here WeGo, daha önceki sürümlere göre daha fazla işlevsellik ve daha kapsamlı bir haritalandırma deneyimiyle geliyor. Buna göre kullanıcılar artık konum aramalarının yanında bir rotayı yürüyerek, arabayla ya da toplu taşımaya göre planlayabiliyorlar. En büyük değişiklik ise Here WeGo'nun önceki versiyonların aksine başlı başına ayrı bir haritalandırma uygulaması olması. Daha önceki versiyonlar Android için Here uygulamasıyla senkronize olmayı gerektiriyordu, fakat bu yeni versiyonla birlikte artık böyle bir şeye gerek kalmayacak.

Gear S3'e özel Here WeGo'da kullanıcılar bu cihazın yuvarlak ekranına harika bir biçimde uyan bir arayüz kullanacaklar. Firma ayrıca bu uygulama için bisiklet navigasyonu ve çevrimdışı navigasyon özelliği gibi yenilikleri de gelecekte getirmeyi planlıyor.

Yeni uygulama Gear S2'yle de uyumlu olacak. Diğer yandan Gear S3'ün Avrupa'da 4 Kasım'da satışa çıkacağını hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları