Samsung Katlanabilir Cihazının İsim Haklarını Aldı

Samsung'un yakın zamanda ticari marka haklarını aldığı bu isim, çok konuşulan "katlanabilir telefon" için kullanılabilir!

Katlanabilir Samsung'un adı, bu!

Gelecek ay yapılacak olan Samsung Geliştirici Konferansı, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun ilk kez görüleceği yer olabilir. Samsung'un yakın zamanda ticari haklarını aldığı bir marka ismi, katlanabilir akıllı telefon hakkında heyecan verici ihtimalleri gündeme getirdi.

Samsung Katlanabilir Cihazının İsim Haklarını Aldı

Samsung'un gelecek ay yapılacak olan geliştirici konferansında bu yıl çok konuşulan bükülebilir ekrana sahip akıllı telefon konsepti hakkında bir gösteri yapması, oldukça yakın bir ihtimal olarak görülüyor. Samsung, cihazın kendisini gösteremese bile etkinlikte gösterilmesi için basına yönelik görseller hazırlıyor olabilir.

Bu iddiaların en büyük dayanağı ise Samsung'un geçtiğimiz günlerde aldığı bir ticari marka hakkı. "Samsung Infinity-V" ismi, artık bir akıllı telefon ekran teknolojisi ismi olarak tescillenmiş durumda. Samsung'un tüm 18.5:9 oranındaki ekranlarını "Infinity" adı altında pazarladığı biliniyor, bu da V harfinin katlanabilir ekranı simgeliyor olduğunu düşündüren bir durum. Samsung'un katlanabilir telefonu için dikey veya yatay katlanabilir tasarım arasında seçim yapmakla meşgul olduğu, söylentilere konu olan bir durum.

Infinity-V, bu yönüyle aynı zamanda Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun çerçevelerden arınmış tasarım anlayışını sürdüreceğini de işaret ediyor. Katlanabilir akıllı telefon hakkındaki en ilginç iddia ise cihazda bildirimlere kolay erişim için 4 inçlik ekstra bir ekran bulunacağı.

Samsung Geliştirici Kongresi Kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek. Toplantıda Infinity-V isminin ne anlama geldiği ve bunun katlanabilir akıllı telefon ile ilgisi olup olmadığı sorularının kongrede cevap bulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları