Samsung, "kazara" Gear Fit 2'yi sızdırdı!

Samsung, tanıtmaya hazırlandığı Gear Fit 2 ve Gear IconX'in görsellerini yanlışlık eseri sızdırdı!

Samsung, "kazara" sızdırdı!

Samsung'un bir süre önce çeşitli kaynaklar tarafından sızan yeni fitness bilekliği ve kablosuz kulaklıkları, bu kez Samsung'un sızıntısına maruz kaldı. Samsung'un S Health internet sitesinde sızdırdığı görseller, kısa bir süre sonra kaldırıldı. Ancak bu sızıntı sitede çok kalmadı, kısa bir süre sonra kaldırıldı.

Sitede sızan görsellerin yanında herhangi bir bilgi yer almazken, Gear Fit 2 ve Gear IconX'in yayınlanan görsellerin çok geçmeden siteden kaldırılması akıllarda soru işareti bıraktı. Fakat sızıntınun bu boyuta geldiğini düşünürsek, artık çok yakında bu iki ürünle karşılaşacağımız garanti gibi.

Gear Fit 2'nin 1.84 inç boyutunda AMOLED bir ekrana ve GPS'e sahip olacağı biliniyor. Öte yandan Gear IconX'in de sızıntılara göre kablosuz yapıda olduğu ve üzerinde dokunmatik kontrol butonlarının yer alacağı da öyle... Kulaklıkların bunun yanı sıra fitness özellikleri içerdiği, 4 GB dahili kapasiteye sahip olduğu da bilinenler arasında. Artık Samsung'un bu iki yeni cihazını tanıtmasını bekliyoruz.

Samsung,
Samsung
Okuyucu Yorumları