Samsung Kendi Birleşik Wi-Fi Sistemini Üretecek

Samsung, Connect Home ile Wi-Fi sistemlerini yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor!

Samsung'dan sürpriz Wi-Fi hamlesi!

Bu yaz ufak bir ev projesi hazırlamayı planlayanlar için Samsung yeni akıllı Wi-Fi hub sisteminin fiyatını ve özelliklerini açıkladı.

Samsung Connect Home 16 Temmuz'da ABD'de piyasaya sürülecek. Sadece Best Buy'dan 5 Haziran'dan itibaren ön sipariş yapılabilecek. Tek bir ünitenin fiyatı 170$, üçlü paketin fiyatı ise 380$ olacak.

Daha iyisine daha fazla ödemeye hazır olanlar için Samsung Ayrıca Connect Home Pro ürününü 250$ fiyata satışa sunacak. Cihazın bu sürümü evinizde ve ofisinizde çok fazla veriyi aynı anda bir çok cihaza yayınlamanızı sağlıyor ve bunu 139 m2 alan içerisinde iki kat daha hızlı yapıyor.

(Akıllı) ev gibisi yok

Router ile smart home hub'ın birleşmesi sonucu ortaya çıkan Connect Home, beş adet ünitenin birleşmesi ile büyük bir alana Wi-Fi ve Samsung SmartThings sistemini sunabiliyor. Bu da tüm evinizin internet bağlantısını, ışıkları, ısıyı ve hatta bazı cihazların kullanımını kendi telefonunuzun ekranından kontrol etmenizi sağlıyor.

Akıllı router sistemleri daha önce karşılaşmadığımız bir teknoloji değil. Google Wifi, Samsung'un yeni teknolojisine oldukça benzer bir hizmet sunuyor.

Ancak Samsung, bir çok akıllı eşya üreticisi olarak piyasada akıllı ev kurabileceğiniz ilk marka diyebiliriz. Tek yapmanız gereken tüm eşyalarınızı SmartThings destekli seçmek.

Okuyucu Yorumları