Samsung'dan ltra Kısa Mesafeli Lazer Projeksiyon: The Premiere

Samsung, yepyeni 4K Ultra Kısa Mesafeli lazer projeksiyon cihazı The Premiere'i duyurdu. Cihaz, LSP9T ve LSP7T sayesinde gerçek ev sineması deneyimi sunuyor.

Samsung'un yeni canavarı hazır

Samsung, gerçekleştirdiği sanal basın toplantısı "Life Unstoppable" etkinliğiyle, yepyeni 4K Ultra Kısa Mesafeli lazer projeksiyon cihazı The Premiere'i duyurdu. Bu yeni 4K kalitesindeki lazer projeksiyon cihazı, ev rahatlığında büyük ekran sinema deneyimi sunuyor. Samsung'un ödüllü Lifestyle ürün portföyünün yeni referans ürünü The Premiere görüntü deneyimini ekransız bir deneyime dönüştürüyor.

Samsung, bu yılın sonlarına doğru, ABD, Avrupa ve Kore'den başlayarak, The Premiere'i dünya çapında satışa sunacak.

The Premiere, LSP9T ve LSP7T olmak üzere 130 ve 120 inç seçenekleriyle sunulurken, 4K lazer görüntü çözünürlüğü sağlıyor. The Premiere LSP9T, üçlü lazer teknolojisine sahip dünyanın ilk HDR10+ sertifikalı projeksiyon cihazı olma özelliğini taşıyor. 2800 ANSI lumens değerinde pik parlaklığa ulaşabiliyor ve aydınlık-karanlık sahne geçişlerinde devrim niteliğinde karşıtlık detayları sunma becerisine sahip. The Premiere aynı zamanda, kendi kategorisinde bir ilki gerçekleştirerek, kullanıcıların filmi çeken yönetmenin tam istediği görsellikte izleyebilmesine olanak sağlayan Filmmaker Mode kullanılabiliyor. Bu akıllı projeksiyon cihazında aynı zamanda Samsung'un Akıllı TV platformu yüklü. Bu sayede, önde gelen içerik ortaklarının geliştirdiği video oynatma uygulamaları ve Tap View ve yansıtma gibi mobil bağlantı özellikleriyle eksiksiz bir seyir deneyimi sağlıyor.

The Premiere, oturma odanıza hemen uyum sağlayacak, hepsi bir arada, kompakt ve yerden tasarruf sağlayan bir tasarıma sahip. Ultra kısa mesafeli bir projeksiyon cihazı olduğundan The Premiere'i duvarın hemen önüne yerleştirebilirsiniz. Cihazın farklı dekorasyonlar için uyumlu, kumaş kaplı kenarlarıyla kurulum kolaylığı sağlayan bir tasarımı var. The Premiere, güçlü yerleşik hoparlörlere ve Acoustic Beam surround ses sistemine sahip olduğundan, piyasada bulunan projeksiyon cihazları arasında en iyi sinema deneyimini yaşatan ürünlerden biri olarak ön plana çıkarken, dar alanlar için sorun olabilen daha büyük ses ekipmanlarını ayrıca satın almanıza gerek kalmıyor.

Samsung Electronics Görsel Teknolojilerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jongsuk Chu, ürünle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz birkaç ayda, tüketicilerin evde daha fazla vakit geçirdiğine ve gündelik yaşam biçiminin değiştiğine tanık olduk. Televizyon, eğlencenin merkezine yerleşti, insanlar için bir egzersiz arkadaşı, iş arkadaşı ve haber kaynağı haline geldi. The Premiere ürünümüz, her türlü ev içi aktivitede ve salon tipinde kullanılabilmesini sağlayan yepyeni kompakt tasarımı, 4K görüntü kalitesi ve dar alanlar için yüksek ses seviyesiyle evde sinema deneyimini yeniden tasavvur ediyor."

Okuyucu Yorumları