Samsung QLED TV'ler İçin Dev Ortaklık!

Samsung, QLED TV'leri hakkında, kendi deyimi ile en iyi 4K HDR oyun deneyimi için önemli bir ortaklığa imza attı!

Samsung QLED TV'ler için dev ortaklık!

Samsung ve Microsoft, oyunculara özel bir ortaklığa imza attıklarını açıkladı. Samsung'un QLED TV serisi özelinde olan bu ortaklık, Samsung tarafından da resmi olarak duyuruldu. Samsung'un en yeni QLED televizyonları; sunduğu benzersiz HDR deneyimi, yüzde 100 renk hacmi ve 1500 nitten daha yüksek parlaklık oranıyla oyun severler için aranan özellikleri bir arada sunuyor.

Düşük gecikme süresi, 3 adımlı görüntü işleme özelliği ve duvar montajı gibi özellikleriyle de çeşitlenen QLED TV'lerin Xbox One X partneri olmasını değerlendiren Samsung Electronics America Pazarlama Başkan Yardımcısı Eddie Combs şöyle diyor: "Eğer oyuncular endüstri lideri tasarım çizgisi ve akıllı işlevsellik ile premium 4K HDR görüntü kalitesi sunan bir televizyon arıyorlarsa, Samsung QLED TV'leri ile Xbox One X onlar,a rakipsiz bir 4K oyun kombinasyonu sunuyor."

Microsoft, Xbox One X'i, E3 2017'de tanıtmıştı. 60 FPS'de gerçek 4K HDR oyun deneyimi sunan Xbox One X, Samsung'un en yeni QLED TV'lerine entegre olan Smart Hub sayesinde kolayca bağlanabiliyor. İkilinin bu ortaklığa ait özel promosyonları, yılın geri kalanında ABD'de bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları