Samsung'un Try Galaxy uygulaması, iPhone üzerinde Galaxy S23 kullanmanızı sağlayacak

Samsung, iPhone'un Safari tarayıcısı üzerinde çalışan ve iPhone'unuzu gerçeğe yakın bir Galaxy S23'e dönüştüren güncellenmiş Try Galaxy uygulamasını kullanıma sundu.

Try Galaxy ile iPhone üzerinde Galaxy S23 kullanın

iPhone telefonunuzda, gerçeğe çok yakın bir Galaxy S23 deneyimi yaşamak ister misiniz? Cevabınız evetse işte size fırsat: Samsung, iPhone'un tarayıcısı Safari için Try Galaxy web uygulamasını One UI 5.1'in yeni özelliklerini sergileyecek şekilde güncellendiğini duyurdu. Ayrıca uygulamanın artık Arapça, Endonezce, Çince (CN/TW), İngilizce, Fransızca, Fransızca (Kanada), Almanca, Japonca, Portekizce (BR), İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İsveççe ve Vietnamca dahil olmak üzere 14 dilde daha mevcut olduğu duyuruldu.

Güncellenen web uygulaması hakkında yorum yapan Samsung Electronics Mobil eXperience Business Marka Pazarlama Grubu Başkan Yardımcısı Sonia Changyalnızca Samsung Galaxy ekosistemi aracılığıyla sunulan sezgisel, kullanışlı ve özelleştirilebilir deneyimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda Samsung kullanıcısı olmayan kişilere, en iyi ve en yeni Galaxy deneyimleriyle neyin mümkün olduğunu keşfetme fırsatı sunmaya kararlıyız” dedi.

Try Galaxy uygulaması nasıl kullanılır?

iPhone'unuzdan Trygalaxy.com adresine giderek web uygulamasını uygulamalarınız arasına eklemeniz gerekiyor. Daha sonra uygulamanın simgesine dokunduğunuzda, karşınıza gerçeğe çok yakın bir Galaxy S23 ekranı çıkacak.

Nightography gibi simüle edilmiş Samsung kamera araçlarını ve Photo Remaster gibi uygulama içi düzenleme araçlarını deneyebilir, Samsung cihazlarının nasıl “üst seviye oyun yetenekleri” sunduğunu gösteren bir videoyu izleyebilir ve One UI 5.1'in özelleştirilebilir duvar kağıtlarını, simgelerini, mesaj arayüzlerini, arka planlarını ve daha fazlasını kontrol edebilirsiniz.

Samsung Try Galaxy uygulamasını ilk olarak 2022'de yayımlamıştı ve 2 milyondan fazla indirilen uygulamanın oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Ancak şirket, uygulamayı kullanan kaç kişinin Samsung ürünlerine geçtiğini belirtmiş değil.