Samsung'tan dört yeni alt seviye Galaxy!

Samsung, Galaxy telefonlarına dört yenisini daha ekledi! İşte yeni Galaxy'ler ve özellikleri...

Dört yeni Samsung Galaxy!

Samsung, cep piyasasının alt kısmına hitap eden dört yeni Galaxy telefonunu ortaya çıkardı. Böylece firmanın kalabalık Galaxy portföyü, Galaxy Ace 4, Galaxy Core II, Galaxy Young 2 ve Galaxy Star 2 ile daha da karışık bir hale geldi.

Moto G ve Moto E gibi bütçe dostu telefonları pek zorlamayacak gibi görünen yeni Galaxy'lerin dördü de Android 4.4 KitKat, TouchWiz'in kırpılmış bir sürümü ve TouchWiz Essence UX ile geliyor. Cepler arasında muhtemelen en güçlüsü olan Galaxy Core II, 4.5 inç'lik WVGA ekrana, 1.2GHz işlemciye, 768MB RAM'e, 5 megapiksel kameraya, 4GB depolama alanına (microSD desteği var) ve 2.00mAh kapasiteli pile sahip.

Bir basamak alttaki Galaxy Ace 4, 1GHz çift çekirdekli işlemci, 4 inç ekran, 5 megapiksel kamera ve 4GB depolama alanı sunuyor. Telefonun biraz daha iyi özelliklere sahip bir LTE sürümü de var.

Samsung'tan dört yeni alt seviye Galaxy!

Son iki sıradaki Galaxy Young 2 ve Galaxy Star 2, görünüşte aynı gibiler. Ancak Star 2'de GPS özelliği bulunmuyor ve kamera çözünürlüğü daha düşük (3 megapiksel yerine 2 megapiksel). Cihazların fiyatı ve çıkış tarihleri, henüz bilinmiyor.

Samsung, alt seviye telefonları piyasaya saçmaya devam etse de, Moto G gibi iyi özelliklere sahip bir telefonu düşük fiyata satmak gibi bir hamlede bulunmamakta ısrarcı görünüyor.

Okuyucu Yorumları