Samsung yeni balıkgözü lensini tanıttı!

Samsung, fotoğraf meraklıları için yeni oyuncağını resmi olarak tanıttı!

Samsung'un yeni numarası!

Fotoğraf tutkunları Samsung Electronics'in geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni 10mm F3.5 Balıkgözü lensi sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar geniş açılı kareler yakalayabilecekler. Piyasadaki en küçük AF balıkgözü lensi olan bu ultra geniş açılı lens, kompakt yapısı ve hafifliği sayesinde fotoğraf tutkunlarına ağır aksesuarlar taşımalarına gerek kalmadan yaratıcılık ufuklarını genişletmenin uygun bir yolunu sunuyor.

NX300 de dahil olmak üzere ödüllü Smart Fotoğraf Makinesi NX sistemiyle uyumlu olma özelliğine sahip bu yeni lens, aynı zamanda Samsung'un 180 dereceli yenilikçi lens teknolojisi yaklaşımının da bir göstergesi. Genişletilmiş açışıyla yeni 10mm balıkgözü lens, manzara fotoğrafı çekenler için mükemmel bir çözüm olmasının yanı sıra kullanıcılara geniş şehir görünümlerini, tablo güzelliğindeki manzaraları ve uçsuz bucaksız gökyüzü görüntülerini gözün görebileceğinin daha ötesinde bir açıyla iyi bir şekilde görüntüleme olanağı tanıyor. Lensin ultra geniş balıkgözü perspektifi ayrıca, kullanıcıların iyi portreler çekmelerini ve ilginç efekt ve etkileyici portre kadrajları oluşturarak, fotoğraf çekmeyi daha eğlenceli bir hale getirmelerini sağlıyor.

Fotoğraf çekme deneyimini üst düzeye çıkarmak amacıyla lens, Güzellik Çekimi, Portre, Gece, Arka Plan Aydınlatma, Çocuk ve Spor dahil olmak üzere bir dizi iScene opsiyonunu da içinde barındırıyor ve böylece her fotoğrafçının ihtiyacına uygun hale gelebiliyor. 10 mm F3.5 Balıkgözü, çekmek istediğiniz görüntünün ana unsurunu öne ve merkeze oturtmak için Dairesel Diyafram Açıklığı donanımına da sahip olan 72 gram ağırlığındaki bu kompakt lens; NX fotoğraf makinesi serisini tamamlayacak şekilde tarz sahibi siyah ve beyaz renklerde satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları