Samsung’dan Galaxy S21 ve Galaxy Watch 4 için biyolojik olarak parçalanabilen, çok özel aksesuarlar

Samsung, Dünya Günü şerefine, biyiolojik olarak parçalanabilen, bitki bazlı özel ürünlerini tanıttı. Ürünlerin, özellikle koleksiyoncuların ilgisini çekeceği kesin...

Samsung’dan Galaxy S21 ve Galaxy Watch 4 için biyolojik olarak parçalanabilen, çok özel aksesuarlar

Teknolojide birçok büyük isim, sürdürülebilirliğe giderek daha fazla önem veriyor. Samsung da sürdürülebilirliği bütünsel bir yaklaşım olarak benimsiyor ve daha fazla çevre dostu olmaya yönelik hamlelerde bulunuyor.

Teknoloji devinin bu konuda attığı son adım ise, Sean Wotherspoon ile yaptığı iş birliği oldu. Samsung, Dünya Günü şerefine tasarımcı Sean Wotherspoon ile ortaklaşa olarak bitki bazlı aksesuarlar geliştirdi. Galaxy S21 için 3 farklı kılıf ve Galaxy Watch4 serisi için kayış seçeneklerinden oluşan bu aksesuarlar sınırlı sayıda olmasıyla koleksiyoncuların ilgi odağı olmaya aday.

Termoplastik poliüretandan üretilen yüzde 100 geri dönüştürülebilir ve biyolojik olarak da parçalanabilir olan bu ürünleri 49.99 dolar fiyatla resmi web sitesinde satışa çıkartan Samsung, benzeri hamleleri gelecekte de tekrarlayacağını vurguluyor.