Samsung'dan Galaxy Note 7'ye özel aksesuarlar

Samsung, Galaxy Note 7 tanıtımının ardından, yeni amiral gemisine özel geliştirdiği aksesuarları da ortaya çıkardı!

Galaxy Note 7 ile onlar da geldi!

Samsung'un beklenen telefonu Galaxy Note 7 sonunda tanıtıldı. Eğer halen Note 7 hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız, buradan Note 7 tanıtımına ilişkin notlarımıza, buradan da Note 7'nin ilk değerlendirmesine ulaşabilirsiniz.

Galaxy Note 7'nin tanıtılmasıyla beraber ona özel geliştirilen aksesuarlar da ortaya çıktı elbette. Samsung tarafından resmi olarak listelenen aksesuarlar arasında özel koruma kasaları, batarya paketleri ve özel klavye gibi kullanışlı ürünler yer alıyor. Yer alan tüm aksesuarlar Note 7'ye USB Type-C üzerinden bağlanıyor.

Samsung'dan Galaxy Note 7'ye özel aksesuarlar

Aksesuarlar arasında en dikkat çekenler arasında S View Standing Cover bulunuyor. 5.7 inç boyutuyla phablet kategorisine giren Note 7'yi bu aksesuar sayesinde bir stant önünde kullanabiliyorsunuz.

Samsung'dan Galaxy Note 7'ye özel aksesuarlar

Ayrıca yine LED View Cover, Clear View Cover, Leather Cover ve Clear Cover gibi birbirinden farklı biçimde tasarlanan koruma kılıflarını da sunan Samsung, Note 7'yi fiziksel klavye ile kullanmak isteyenlere özel Keyboard Cover'ı da sunuyor.

Samsung'dan Galaxy Note 7'ye özel aksesuarlar

Samsung, ayrıca Note 7'nin pil ömrünü uzatmak isteyenlere özel 3100 mAh kapasiteli BackPack'in yanı sıra 10.200 mAh kapasiteli mobil şarj cihazını da satışa sunuyor. Samsung'un sunduğu tüm aksesuarlara buradan erişebiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları