Samsung'dan Galaxy S8 "Numaraları"

Samsung, Galaxy S8'in potansiyelini sonuna kadar kullanabilmemiz için özel ipuçlarını kullanıcılarıyla paylaştı. Bakın bu ipuçları arasında neler var.

Samsung'dan Galaxy S8 "numaraları"

Samsung, kullanıcılarına sezgisel ve kullanışlı etkileşimler sunan bir akıllı telefon sunmak için Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ile çok uğraştı. Firma, yeni amiral gemisi için yaptığı akıcı arayüzle gurur duyuyor. Infinity Display ekran teknolojisi de bu arayüzü kullanmayı daha da kusursuz bir tecrübe haline getiriyor.

Firma, kullanıcılarının amiral gemisi cep telefonundan sonuna kadar faydalanmalarını istiyor. Bu yüzden Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için ipuçları ve püf noktalar listesi paylaştı. Samsung, kullanıcıların cep telefonlarının potansiyelini sonuna kadar kullanabilmeleri için bu listeyi incelemelerini istiyor.

Samsung bu listede navigasyon çubuğuyla ilgili bazı özellikleri ve Edge ekranına yaptığı bazı geliştirmeleri sıralıyor. Ayrıca, listede kullanışlı hatırlatıcılar oluşturmanın yolları, parmak izi sensörü ve güç tuşu için kısayollar, ve ekran görüntüsü almayı kolaylaştıran Smart capture gibi şeyler de var.

Sizin de bu ceplerin potansiyelini daha çok kullanmak için numaralarınız varsa yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Okuyucu Yorumları