Samsung'dan Gear S3 sürprizi!

Samsung, 2 farklı modelle piyasaya sürdüğü Gear S2'nin ardından, Gera S3'te bu sayıyı daha da artıracak!

Samsung'dan Gear S3 sürprizi!

Samsung Gear S'ten sonra tasarım değişikliğine giderek çok hoş bir akıllı saate imza atmış ve saati "Samsung" ekosisteminden ayırarak da önemli bir adım atmıştı. Bu sayede saati yalnızca Samsung telefonlarla değil, pek çok Android akıllı telefonla kullanma imkanı geliyordu. Gear S2'yi 2 farklı model olarak kullanıcılarla paylaşan Samsung, Gear S2 ve Gear S2 Classic modelleriyle iki farklı kullanıcı kitlesine hitap etmişti. Şimdi gözler Gear S3'e çevrilmiş durumda. Yeni gelen raporlar ise, Samsung'un yeni saatinde 3 modele yer vereceğini gösteriyor.

Samsung'un yeni akıllı saatlerinin Gear S3 Classic, Gear S3 Explorer ve Gear S3 Frontier olarak isimlendirileceği iddia ediliyor. Böylece model sayısını da 2'den 3'e çeken Samsung, Explorer ve Frontier'le sportif ve ekstrem koşullara uygun modeller tasarlamış gibi. Muhtemelen bu modellerden Explorer olanını günlük kullanımlara uygun olacakken, Frontier daha ekstrem koşullar için satın alınacak.

Gelen raporda yazılı olan bilgiye göre, Frontier modelinde altimetre, hız ve barometre sensörleri yer alacak. Ayrıca Explorer modelinde de 2 farklı butona yer verileceği söyleniyor. Samsung'un yeni akıllı saatlerini önümüzdeki ay Berlin'de düzenlenecek IFA 2016 fuarında tanıtması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları