Samsung'un dev 3D projeksiyonlu Galaxy S23 tanıtımı büyülüyor

Samsung’un İtalya'daki binasında sergilediği etkiletici 3 boyutlu projeksiyonu, yaklaşan Galaxy S23 serisi için heyecan yaratıyor

Samsung’dan Galaxy S23 için dev 3D projeksiyonlu tanıtım

Samsung, büyük ürün lansman etkinliklerini yenilikçi pazarlama teknikleriyle süslemesiyle ünlü. Şirket, 1 Şubat'ta Galaxy S23 serisini ve Galaxy Book 3 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve yaklaşan üst düzey akıllı telefonlarını tanıtmak için İtalya'da etkileyici bir 3D projeksiyon kurdu.

Samsung, İtalya'nın Milano kentinde Samsung District adını verdiği binasına etkileyici görünümlü bir 3D video projeksiyon sistemi kurdu. Tüm bina şu anda 3D görünümlü görüntüler sergiliyor ve aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Samsung, binada çeşitli Galaxy S23 özelliklerini tanıtıyor. Samsung yaklaşmakta olan akıllı telefonlarının kamera yakınlaştırma performansına ve düşük ışıkta görüntüleme becerisine odaklanıyor ve "Geceyi aydınlatmaya hazır olun" sloganını kullanıyor.

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra, 1 Şubat 2023 tarihinde ABD'de düzenlenecek Galaxy Unpacked 2023 etkinliği sırasında tanıtılacak. Yaklaşan telefonların Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemci, LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama alanı sayesinde çok daha yüksek bir performansa sahip olması bekleniyor. Düşük ışıkta görüntüleme ve video kalitesi artırıldı ve yakında çıkacak üç telefonda 4K 60fps HDR videolar kaydedebilen yükseltilmiş bir özçekim kamerası bulunacağı söyleniyor.