Samsung'tan "1 Nisan" pantolonu!

Samsung, günün bombasını patlattı: İşte firmanın internete bağlanabilen yeni akıllı pantolonu!

"1 Nisan" pantolonu!

Yanlış duymadınız, Samsung gerçekten de beklenmeyeni yaptı ve yeni akıllı pantolon serisini ortaya çıkardı. Güney Koreli dev, yeni giyilebilir cihazlarının eşsiz ve modern stillerde geldiğini ve her tür yaşam stiline uyacağını söylüyor.

Samsung'un tanıtımını 1 Nisan'a denk getirdiği pantolonlar, şimdilik şirketin 1 Nisan şakasından ibaret olsa da, gelecekte gerçeğe dönüşmemesi için bir neden yok. Pantolonların özelliklerine geri dönecek olursak, firma ARTIK Smarter Fashion yonga modülleri sayesinde pantolonunuzu akıllı telefonunuzdan kontrol etmenize izin veriyor. İnternete bağlı pantolonunuzun sunduğu işlevler arasında fermuarınızı açık bıraktığınızda telefonunuza uyarı gönderen Wi-Fly, uzun süre hareketsiz kaldığınızda oturduğunuz yerden kalkmanız için gönderilen Get Up! mesajları var. Üç saat boyunca yerinizden kalkmadıysanız, pantolonunuz size hafif elektrik şokları vererek koltuğunuzdan sıçramanızı sağlıyor.

Samsung'tan

Pantolonun elbette sağlığa yönelik işlevleri de var. Samsung'un Bio-işlemcisini üzerinde taşıyan akıllı kumaşınız, kalp ritminizi ve ter oranınızı ölçebiliyor. En hoş özelliklerden biri olan Fridge-Lock, belinizin etrafındaki basıncı ölçüyor ve yemeği fazla kaçırdığınızı algıladığında buzdolabına sinyal göndererek kapısını otomatik olarak kilitliyor. Bunun ardından buzdolabının kapısını yalnızca anneniz veya sevgiliniz açabiliyor.

Firma, Smarter Fashion ekosistemini diğer firmalara da açmak istediğini söylüyor. Samsung'un ARTIK moda modülleri sayesinde giydikleriniz artık taşıdığınız diğer teknolojilerin gerisinde kalmayacak.

Okuyucu Yorumları