Samsung'tan Galaxy S8 İçin Düşürme Garantisi!

Samsung, Galaxy S8'i yere düşürüp çatlatmaktan korkanları rahatlatacak programını ortaya çıkardı!

Galaxy S8'i düşürmekten korkmayın!

Binlerce lira yatırdığınız yeni telefonunuzu düşürmek kadar, düşürme korkusuyla yaşamak da tecrübe etmek istemediğimiz şeylerden. Samsung, bu duruma çözüm getirmek için ABD'de yeni bir hizmeti devreye sokuyor. Premium Care hizmeti, kaza eseri hasar gören telefonunuzun hızla onarılmasını sağlıyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a kaza eseri gelebilecek hasarı kapsayan Premium Care, bir yıllık normal garantinin fazlasını, kazalara karşı korumayı sunuyor. Premium Care planına dahil olanlar, normal garantiden faydalanmaya devam ediyorlar ancak telefonun düşüp çatlaması halinde bir iş gününde değişimden faydalanabiliyorlar. Premium Care şu an sadece Amerika Birleşik Devletleri için sunuluyor. Samsung'un hizmeti başka bölgelere genişletip genişletmeyeceği bilinmiyor.

Premium Service, telefonun işlevlerini gerçek bir insandan öğrenme ve kurulum yapma hizmetini de içeriyor. Hizmet dahilinde telefonu bir yıl içerisinde üç kez değiştirebiliyorsunuz, ancak cihaz her değiştirildiğinde 99 dolarlık bir ceza ödemeniz gerekiyor. Samsung Premium Care'in ücreti ise aylık 11,99 dolar.

Premium Care'den faydalanmak isteyenler, hizmetten hangi aylarda faydalanacaklarına dair uzun bir sözleşmeye imza atıyorlar. Bu sayede örneğin yalnızca tatile çıkarken, telefonunuzu düşürme ihtimalinizin daha yüksek olduğu bir dönemde Premium Care'e dahil olabiliyorsunuz. Cihazı 17 Nisan'a kadar direkt olarak Samsung'tan ön sipariş verenler, hizmetten bir aylık ücretsiz olarak faydalanıyor.

Okuyucu Yorumları