Samsung'tan yeni Gear Fit2 ve fazlası!

Samsung, yeni Gear Fit2 ve fazlasıyla fitness tutkunlarının kalbini çalacak!

Yeni Gear Fit etkiledi!

Pebble'ın yeni fitness tabanlı saatlerinin ve Jaybird'ün su geçirmez kulaklıklarının ardından Samsung, iki kategori için yeni ürünlerini ortaya çıkardı.

Bugünden itibaren ön sipariş verebileceğiniz Samsung Gear Fit2, siyah, mavi ve pembe renk seçeneklerine sahip. İlk Gear Fit'in ilgi çeken özellikleri olsa da, cihazın hantal yapısı, onu uzun süre giymeyi zorlaştırıyordu. Gear Fit2, özellikle ekran çerçevesi bölümünde incelirken bir dizi yeni özellikle güncellenmiş.

Samsung'tan yeni Gear Fit2 ve fazlası!

Su geçirmezlik özelliğine sahip Gear Fit2, Bluetooth 4.2, GPS ve kalp ritmi sensörü ile geliyor. 4GB'lık depolamaya sahip cihazın yurtdışı fiyatı, 179 dolar olarak belirlenmiş.

Samsung'tan yeni Gear Fit2 ve fazlası!

Yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak olan Samsung Gear IconX, fit kalmayı kafaya koyanları hedefleyen, 199 dolarlık bir kulaklık. 4GB'a kadar müzik depolayabilen cihaz, kalp ritminizi ölçebiliyor, Spotify çalma listelerini çalabiliyor ve tamamen kablosuz olarak çalışabiliyor. Müzikler arasında geçiş yapmak için dilediğiniz kulaklığa dokunmanız yeterli.

Gear IconX, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle ve kablosuz şarja izin veren taşıma kutusuyla satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları