Samsung'un Galaxy Ring akıllı yüzüğünün pil ömrü belli oldu

Akıllı bir yüzüğünüz olsa ve onu şarj etmek için sürekli çıkarmak zorunda kalsanız, canınız çok sıkılabilirdi. Peki Samsung'un yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring de canınızı böyle sıkacak mı?

Samsung'un Galaxy Ring akıllı yüzüğünün pil ömrü belli oldu

Samsung'un akıllı yüzüğü Galaxy Ring, teknoloji dünyasının en merak ettiği cihazlar arasında yer alıyor. Bu yüzük resmi olarak var ama onun hakkında bilinenler çok az. Ama neyse ki artık, pil ömrü hakkında bir fikre sahibiz.

Samsung'dan Hon Pak, "nasıl kullandığınıza bağlı olarak pil ömrün beş ila dokuz gün arasında dayanacak" diyor ancak bu giyilebilir cihazın tasarımının henüz tam olarak bitmediğini de hatırlamak lazım.

Samsung'un bu ürün kategorisindeki ana rakiplerinden biri olan Oura akıllı yüzük, bir haftaya kadar dayanabilirken, Samsung'un bu süreyi aşmak istemesi sürpriz değil. Bu cihazın uyku takibi için de kullanılacağını düşünürsek, her gece şarj etmek zorunda kalmak onu son derece kullanışsız hale getirirdi.

Sağlık takibi yapmak için yüzük

Samsung yavaş yavaş bize Galaxy Ring hakkında daha fazla bilgi veriyor. Örneğin birkaç gün önce, şirketin cihazı geniş bir Android telefon yelpazesiyle uyumlu hale getirmek için çalıştığını duyduk ama yüzük iPhone ile çalışmayacak.

Samsung ayrıca yüzüğü, sağlık ölçümleri konusunda odak noktası haline getirmek istiyor. Böylece spor yaparken nabzınızı ölçmek veya evdeki hasta bireylerin durumunu izlemek için kullanmak mümkün olacak.