Samsung Galaxy Ring ne zaman tanıtılacak? İşte cihazı bekleyenleri heyecanlandıran iddia

Samsung'un Galaxy Ring adını verdiği akıllı bir yüzük üzerinde çalıştığı uzun zamandır konuşuluyor. Ve yeni bir iddia, bu yüzüğün çok da uzağımızda olmadığını söylüyor.

Samsung Galaxy Ring'i bekleyenleri heyecanlandıran iddia

Samsung Galaxy Ring söylentileri giderek daha hararetli bir hale geliyor. Şimdiye kadar duyduklarımıza göre bu akıllı yüzük, şirketin geliştirme aşamasında olduğu yeni bir fitness takip giyilebilir cihazı olacak. Geçtiğimiz hafta geliştirmenin tamamlanmak üzere olduğu ve seri üretimin bir sonraki mantıklı adım olacağı bildirildi.

Güney Kore’den gelen son raporlara göre Samsung, Galaxy Ring’in seri üretimine ne zaman başlayacağına muhtemelen önümüzdeki ay karar verecek. Genel olarak beklentiler ise Ağustos ayında başlayabileceği yönünde.

Samsung’un yerel ve uluslararası parça tedarikçileriyle Galaxy Ring’in son sürümünü tamamlamaya yakın olduğu ancak seri üretime ne zaman başlayacağına henüz karar vermediği bildiriliyor. Tedarikçilerle yapılması gereken tüm anlaşmalar sonuçlandırıldıktan sonra, muhtemelen üretimin ne zaman başlayacağını onaylayacak olan MX bölümü patronu TM Roh’a sonuçlar bildirilecek.

Ayrıca raporda, Galaxy Ring’in seri üretimi Ağustos’ta başlasa bile cihazın 2024’ten önce piyasaya sürülmesinin mümkün olmayabileceğinden de bahsediliyor. Galaxy Watch gibi, Galaxy Ring’in de sağlık ve fitness takibi özellikleri için medikal cihaz sertifikası alması gerekecek ve bu süreç birkaç ay sürüyor.

Tüm nunlar, Galaxy Ring’in önümüzdeki yıl Galaxy S24 serisi ile birlikte piyasaya sürülmesinin mümkün olduğunu gösteriyor.