Ready Upgrade, Ferrari'lere bambaşka bir kabin içi deneyimi sunacak

Samsung’un iştiraklerinden biri olan Harman, otomobil ve F1 kabin içi deneyimleri için Ferrari ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ready Upgrade, Ferrari'lere bambaşka bir kabin içi deneyimi sunacak

Bir Samsung Electronics iştiraki olan Harman, CES 2023'te "Ready" markası altında bir dizi araç içi teknolojiyi tanıttı ve hemen akabinde de Harman Automotive, Ready Upgrade teknolojisi için son ortağının İtalyan süper otomobil markası Ferrari'den başkası olmadığını doğruladı.

Harman'ın Ferrari ile yeni çok yönlü ortaklığı, Ready Upgrade donanım ve yazılım kabin içi deneyimlerini İtalyan markanın araç serisine taşıyacak. Ready Upgrade, Ferrari müşterilerinin "bir akıllı telefona benzer şekilde" istedikleri zaman özellikleri ve hizmetleri güncellemelerine ve kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak.

Otomobiller daha akıllı hale geldikçe ve mobil teknolojilerle daha iç içe geçtikçe, otomobil üreticileri en son değişikliklere ve güvenlik özelliklerine ayak uydurmakta zorluklarla karşılaşıyor. Harman Ready Upgrade, sık ve verimli araç içi arayüz güncellemeleri sağlayan yenilikçi bir yazılım ve donanım paketi olurken, araçlara daha uzun kullanım ömrü sağlamak ve otomobil üreticileri için geliştirme döngüsünü kısaltmak üzere tasarlandı.

Harman, Ferrari'nin özel ortağı olarak Formula 1 yarış pistine de geliyor

Ferrari'nin karayolu araçları için yükseltilebilir araç içi deneyimler sağlamanın yanı sıra Harman, artık Scuderia Ferrari'nin Kabin İçi Deneyim Ekibi ortağı olduğunu da duyurdu.

Harman, 2023 sezonundan itibaren Ferrari'nin Formula 1 takımının özel Kabin İçi Deneyim ortağı olacak. Ancak iki şirket bu ortaklığın kapsamı hakkında ayrıntılı bilgi vermedi. Harman Automotive'in sponsor olup olmadığı veya şirketin 2023 Formula 1 sezonu boyunca Scuderia Ferrari'nin Kabin İçi Deneyim Ekibi tarafından kullanılacak herhangi bir teknoloji sunup sunmayacağı da belli değil.