Samsung'un "sıradaki büyüğü" göründü!

Samsung, henüz Galaxy Note 7 ile yaşadığı şoku atlatamasa da, yeni bir "büyük telefonu" tanıtmaktan da çekinmiyor...

Samsung'un "sıradaki büyüğü" göründü!

Teknoloji devi Samsung'un, öncelikle Çin'de piyasaya sürmeyi planladığı yeni bir akıllı telefona dair ilk görüntüler yine Çin menşeli web sitesi Weibo'da ortaya çıktı. Diğer yandan merak uyandıran cihaza dair bu ilk görüntüler ise telefona dair çok fazla detay da içermiyor. Zira açık bir biçimde görülebilen tek şey, kamera modülünün üzerinde yatay bir biçimde yer alan anten çizgileriyle birlikte cihazın metal bir kaplamaya sahip olduğu...

Fotoğrafın altında ise "The next big thing is coming" şeklinde yeni bir önemli cihazın yolda olduğuna dair ifade yer alıyor. Cihazın tam olarak hangi model olduğu henüz açıklanmasa da tahminlerin; bir süredir ortalıkta söylentileri dolaşan Galaxy C9 yönünde olduğunu söyleyebiliriz. Galaxy C9, geçtiğimiz Cumartesi yani 8 Ekim'de FCC'de ortaya çıkmış ve cihazın SM-C9000 model numarasına sahip olduğu anlaşılmıştı.

Galaxy C9'un; Samsung'un kullandığı tanıtım cümlesindeki "big" ("büyük") tanımına oldukça uyduğunu da ekleyelim. Zira en yeni benchmark testleri bu modelin 6 inç'lik Full HD bir ekranla geldiğini gösteriyor. Snapdragon 625 yonga setine sahip olan cihaz ayrıca 6 GB RAM ve 4000 mAh batarya desteğinin yanında 16 MP arka kamera ve yine 16 MP ön kameraya sahip.

Galaxy C9'un Ekim ayının sonunda Çin'de tanıtılması ve ABD'de ise Kasım ortalarına doğru piyasada olması bekleniyor. Diğer ülkelerde izlenecek takvim ise henüz net değil.

Okuyucu Yorumları