Samsung'un yeni Exynos 8895'i göründü!

Ortaya çıkan belgeler, Samsung'un gelecekteki amiral gemisi Galaxy ceplerine güç verecek canavarı açığa çıkartmış olabilir!

Samsung'un yeni Exynos'u göründü!

Teknoloji endüstrisine dair ithalat kayıtları firmaların üzerinde test yaptığı bileşenlerin ortaya çıkması için genellikle harika kaynaklar. Hintli bir ithalat izleyicisi Zauba'nın kayıtlarında yer alan en güncel veriler de teknoloji devi Samsung'un yeni bir Exynos işlemciyi test ettiğine işaret ediyor.

Verilere göre Samsung, Hindistan'dan, her birinde Exynos 8895 yonga setinin bulunduğu bir çift işlemci ithal etmiş durumda. Diğer yandan Güney Koreli dev bu işlemcilerle ilgili resmi bir duyuru yapmış değil ve dolayısıyla bunların hangi cihazda kullanılacağı da henüz bilinmiyor.

Firmanın halihazırda kullandığı üst düzey işlemci Exynos 8890, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'de yer alıyor. Bazı söylentiler de Galaxy Note 7'nin Exynos 8893'le geleceğini iddia ediyor.

Exynos 8895'e dair teknik detaylar da henüz mevcut değil ve bu yonga setinde yapılan bütün geliştirmeler şu an için bir bilinmeyen...

Okuyucu Yorumları