Samu Konttinen ile çok özel bir röportaj!

Bugün başlayacak webit konferansının önemli konuğu, herkesten önce CHIP Online'a konuştu!

Çok özel bir röportaj!

Bugün İstanbul'da başlayacak olan webit konferansı, IT sektörüne yine yön verecek. Önemli isimleri ağırlayacak olan konferansın konuklarından biri de, F-Secure Tüketici Güvenliği Birimi Genel Müdür Yardımcısı Samu Konttinen olacak.

Açılış konuşmasını yapacak olan Konttinen, konferans için geldiği İstanbul'da ilk önce CHIP Online kameralarına konuştu ve önemli açıklamalara imza attı. Yaptığımız röportajı, yukarıdaki videoda bulacaksınız.

F-Secure firmasının tüketici güvenliği bölümünün genel müdür yardımcısı olan Konttinen Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde 20'den fazla ülkede evrensel satış-pazarlama ve F-secure operasyonları kanal yönetimi konusunda güçlü bir alt yapıya sahip. Teknoloji alanında hevesli olan Samu Konttinen müşteri güvenlik hizmetleri kalitesini geliştirmede yetenekli insanlara yol gösterici olan bir isim.

F-Secure'de çalışmaya başlamadan önce Valimo Wireless Ltd. firmasında görev alan Konttinen, Finli firmada, yeni mobil konseptlerin hayata geçirilmesi gibi alanlarda öncülük yaptı. Konttinen, aynı zamanda Inoxos Plc.'ninde kurul üyesidir.

Okuyucu Yorumları