SanDisk'ten Lenovo'ya özel depolama çözümü

SanDisk, Lenovo'nun hafifliğiyle öne çıkan ultrabook'unda bakın nasıl bir depolama çözümü kullanacak

SanDisk'ten özel çözüm

SanDisk Corporation, en hafif 14 inçlik Ultrabook bilgisayarlardan olan yeni Lenovo ThinkPad X1 Carbon'da sabit disk sürücüsünün (SSD) kullanılacağını duyurdu.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon dış kısmı çok hafif karbon fiber malzemeden yapılan ve internet olan her yerde ve her zaman isteğe bağlı yerleşik 3G bağlantısı sağlayan 1,3 kg'dan daha hafif bir Ultrabook modeli. Lenovo ThinkPad X1 Carbon yüksek güvenilirlikte ve küçük hacimli depolama için 256GB2 SanDisk X100 SSD'yi kullanıyor.

Lenovo'da kullanılan SanDisk X100 SSD modeli, tipik sabit disk sürücülerden daha küçük olan özel bir tasarıma dayanıyor. Bu özel tasarım Lenovo X1 Carbon'un hem boyutunun küçülmesini hem de ağırlığının düşmesiyle birlikte güç tüketiminin de azaltılmasını sağlıyor. SanDisk, X100 SSD ürününü hem 256 GB hem de 128 GB'lik kapasitelerde pazara sunuyor.

ThinkPad'in Dünya Çapında Ürün Pazarlama Departmanı Müdürlüğü görevini yürüten Tom Butler, "Lenovo'nın öncü ThinkPad X1 Carbon modeli, aşırı derecede inceliği ve hafifliğine rağmen performansından ödün vermeyerek sınırları zorluyor. SanDisk ile işbirliği yapmak ThinkPad X1 Carbon'un tasarımını yapma sürecinde bize büyük avantajlar getirdi" diyor.

Okuyucu Yorumları