SanDisk'den yeni depolama çözümü

Yüksek kapasiteli yeni nesil mobil cihazlar için SanDisk'ten yüksek hızda flash performansı.

SanDisk iNAND 7132'yi duyurdu

SanDisk, bugüne kadar SanDisk'in çıkardığı en gelişmiş gömülü depolama çözümü olan iNAND® 7132'yi piyasaya sürdüğünü duyurdu. Mobil cihazlar için tasarlanan iNAND 7132 depolama çözümü, SanDisk'in yeni iNAND Hızlandırıcı Mimarisi ile mobil kullanıcıların ihtiyaçlarına anında yanıt verebilen akıllı ve yenilikçi depolama mimarisi SmartSLC teknolojisini birleştiriyor. Aynı zamanda veri yoğunluğu yüksek uygulamalarda en yüksek performansı gösteriyor. 64GB'a varan farklı kapasiteler ile kullanıcılarla buluşan iNAND 7132 depolama çözümü, orijinal malzeme üreticilerinin yeni nesil ve yüksek kapasiteli akıllı telefon, tablet ve bağlantılı cihazlarda benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmalarına yardımcı oluyor.

SanDisk Mobil ve Bağlantılı Çözümler Genel Müdürü ve SanDisk Kıdemli Başkan Yardımcısı Drew Henry, "iNAND 7132, yeni nesil akıllı telefon, tablet ve akıllı cihazlar için yüksek kapasiteli, mükemmel bir depolama çözümü. Yeni iNAND Hızlandırıcı Mimarisi ve SmartSLC ile güçlendirilen iNAND 7132, depolama çözümlerinde sınıfının en iyisi olarak, yüksek performansıyla daha hızlı bir şekilde peş peşe fotoğraf ve 4K Ultra HD video çekme imkânı tanıyor. En yeni 802.11 standartlarını destekleyen iNAND 7132, aynı zamanda görülmemiş bir hızda veri yan yüklemesi yapabiliyor" diyor.

Performans, kapasite ve dayanıklılık için tasarlandı

iNAND 7132 depolama çözümü, hücre başına 3 bit kullanan, 1Y nanometre'lik NAND flash depolama altyapısıyla geliştirildi. SmartSLC teknolojisiyle desteklenen depolama çözümü, kullanıcı ihtiyacına göre, tek hücreli disklerin sunabildiği yüksek performansa erişerek saniyede 1GB veya daha yüksek ardışık yazma hızına ulaşıyor. Veri yoğunluğu yüksek iş, video, fotoğraf ve mobil oyun uygulamalarına müthiş bir performans kazandıran çözüm, 802.11ac ve 802.11ad ağ standartlarını da destekliyor.

Mobil ekosistem için optimize edildi

En büyük akıllı telefon ve tablet üreticileriyle işbirliği halinde olan SanDisk, iNAND 7132 depolama çözümünü, sektör lideri uygulama işlemcileriyle kesintisiz olarak çalışacak ve Android, Chrome, Windows tabanlı akıllı telefon, tablet ve bağlantılı cihazların performansını artıracak şekilde tasarladı.

iNAND 7132 depolama çözümünün öne çıkan özellikleri şöyle:

· e.MMC 5.0+ HS400 bellek kullanıyor

· 125/280 MB/s'ye ulaşan3 ardışık yazma/okuma hızına sahip

· Gecikme süresini azalan ve tutarlı performans sunan benzersiz ve gelişmiş bir uygulama mimarisine sahip

· 3 fps'ye kadar RAW fotoğraf çekme özelliğine sahip3

· 11.5mm x 13mm ambalaj boyutuna sahip

· 0.8 mm'lik kalınlığıyla ince taşıyıcı cihazlarla kolay entegrasyon

iNAND 7132 depolama çözümü, 64GB'a varan farklı kapasiteleriyle numune olarak piyasaya sürülmüş durumda.

Okuyucu Yorumları