Satya Nadella iPhone Pro'yu tanıttı!

Microsoft'un patronu, katıldığı bir konferansta Apple'ın iPad Pro'suna ilginç bir gönderme yaptı!

Nadella iPhone Pro'yu tanıttı

Microsoft'un CEO'su Satya Nadella, Salesforce Dreamforce konferansında şirketin mevcut ve gelecekteki planları hakkında doyurucu bir konuşma yaptı. Sunum sırasındaki mizahi bölüm, şirketin nereye doğru gittiğini gösterme adına oldukça yararlı oldu.

Sadece birkaç yıl önce hayal bile edilemeyecek bir manzara, toplantının açılış konuşmasında gerçekleşti. Nadella, Outlook'un mobil uygulaması ile demo yapmak için Apple'ın iPhone telefonunu kullanmak zorunda kaldı.

Nadella podyuma yürürken gülümseyerek; "Ben öncelikle bu iPhone ile başlayacağım ancak bu benim telefonum değil" diyerek devam etti: "Burada oldukça benzersiz bir iPhone var. Bunun üzerinde Microsoft'un tüm yazılım ve uygulamaları var, aslında ben buna 'iPhone Pro' demek istiyorum" diyerek izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmasının yanı sıra Apple'ın geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı iPad Pro modeline de bir gönderme yapmış oldu.

Nadella bu konuşma sonrasında "Hadi daha sık kullandığım Windows Phone'a geçelim" diyerek konferanstaki sunumunu sürdürmeye devam etti.

Okuyucu Yorumları