Seagate'ten disk ödüllü yarışma

Seagate, unutulmaz hatıralarını 2013'e taşımak isteyenler için yeni bir yarışma başlatıyor!

Disk ödüllü yarışma

Veri depolama alanındaki önemli isimlerden Seagate unutulmaz hatıralarını 2013'e taşımak isteyenler için eğlenceli yeni bir yarışma başlatıyor. Sizin 2013'e taşımak istediğiniz hatıranız hangisi?

Seagate Türkiye'nin Facebook üzerinde başlattığı, 31 Aralık 2012 tarihine kadar sürecek olan yarışması 4 kişiye Backup Plus taşınabilir disk kazandıracak. Çekilişe katılmak için öncelikle "Hatıra Ormanı" isimli yarışmada Backup Plus şeklinde olan tohumlardan bir tanesini seçmeniz gerekiyor. Kişisel bilgilerinizle birlikte 2013'e taşımak istediğiniz unutulmaz bir hatıranızı bu tohuma yazarak 1 adet çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. Daha sonrasında bu hatıranızı arkadaşlarınızla paylaşıp 5 tanesinin yarışmaya dahil olmasını sağlamanız, hem "hatıra" tohumunuzu yeşerterek ağaca dönüştürecek, hem de 10 tane daha çekiliş hakkı elde etmenizi sağlayacak.

Seagate Backup Plus sahibi olacak 4 kişiden biri olabilmek için öncelikle www.facebook.com/SeagateTurkiye sayfasını beğenmeniz ve Seagate Backup Plus Hatıra Ormanı uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor

Unutulmaz bir hatırayla bezenmiş tohumu sulamaları için arkadaşlarınızla paylaşıp daha fazla çekiliş hakkı elde edebilir, şansınızı arttırabilirsiniz.

Not: Her yarışmacı en fazla 11 adet çekiliş hakkı kazanabilmektedir.

Okuyucu Yorumları