SEO Profesyonelleri İstanbul'da buluşuyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası SEO Konferansı, SEO profesyonellerini İstanbul'da buluşturuyor.

Ünlü SEO'cular İstanbul'da!

SEO alanında Türkiye'nin ileri gelen ajanslarından SEOZEO, geçen yıl başlattığı Uluslararası SEO konferansının ikincisini gerçekleştiriyor. Tecrübeleriyle ve yayınladıkları makale ve kitaplarla dünya çapında tanınan 8 SEO ve inbound marketing profesyoneli bu büyük etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

25 Ekim 2014'te Şişli Radisson Blu'da yapılacak olan SEOzone, 2013'te Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 200 kişinin katılımıyla düzenlenmişti. Bu yıl katılımcı sayısının 400'ü geçmesi bekleniyor.

Ana Sponsorluğu'nu icerik.com'un yaptığı SEOzone 2014'ün açılış sunumunu, internet medyasının yakından tanıdığı isimlerden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yapacak. Hemen ardından Google İrlanda'da arama ekibinin liderlerinden Murat Yatağan, link analizleriyle ünlü Link Research Tools şirketinin kurucusu ve aynı zamanda Google cezaları & link analizi konusunda uzman Christoph Cemper, internette yayınladığı sheetlerle ve Analytics konulu kaynaklarla tanınan Annie Cushing, yazdığı makalelerle on binlerce SEO profesyoneline ulaşan dünyaca ünlü danışmanlardan Mike King, Mozve benzeri komünitelerde yayınladığı SEO makaleleriyle tanınan Aleyda Solis, yaratıcı link inşası konusunda dünyanın en önemli bloglarından PointBlankSEO'nun kurucusu Jon Cooper ve SEOzeo'nun kurucusu Yiğit Konur konuşmacı olarak katılarak deneyimlerini paylaşacak ve güncel gelişmeleri konuşacaklar.

SEOZEO Kurucusu ve Genel Müdürü Yiğit Konur, bu konferansı düzenlemekten dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:"Ülkemizde SEO'nun tanınırlığını ve gerçekten insanların doğru bilgiyle olan etkileşimini artırmak vizyonuyla harekete koyulduğumuz SEOzone'13 bizim için çok özeldi. Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlediğimiz etkinliğimize dünyanın farklı ülkelerinden 8 konuşmacı, birçoğu dijital pazarlama yöneticisi olmak üzere200'ün üzerinde katılımcıyla harika bir etkinliği gerçekleştirdik. SEOzone,2014 yılında 300'den fazla katılımcı ve çok daha güçlü ve eğlenceli bir kadro ile yayında olacak."

SEOzone 2014'ünaçılış sunumunu, internet medyasının yakından tanıdığı isimlerden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yapacak. Kuzuloğlu, konuşmasında SEO'nun ne olduğunu "Acemiler için SEO" başlığıyla anlatacak. SEOzone'a katılmakisteyenler biletlerini http://www.seozeo.com.tr/seozone-2014 sayfasından alabilirler. Türkiye'nin ikinci uluslararası SEO etkinliğinde yer alacak değerli konuşmacıların listesi: · Serdar Kuzuloğlu –İnternet Ekipler Amiri &Gazeteci · Murat Yatağan: Google İrlanda – Arama Kalitesi Uzmanı · Christoph Cemper: LinkResearchTools'un Kurucusu · Annie Cushing: Yazar & Analytics Danışmanı · Mike King: Inbound Pazarlama Danışmanı & Yazar · Aleyda Solis: Internasyonel SEO Danışmanı & Yazar · Jon Cooper: PointBlankSEO Kurucusu & Yazar · Yiğit Konur: SEOZEO, Kurucu & Genel Müdür

Okuyucu Yorumları