Sınırlı Sayıda Üretilecek S10 Heyecan Yarattı

Samsung S10'ların en yüksek özelliklere sahip olacak modelinin yaklaşık 2 milyon adet üretilmesi bekleniyor!

Bu S10, iki milyon üretilecek!

Son zamanlarda Galaxy S10'un kamera özellikleriyle ilgili çok büyük söylentiler var. Samsung'un yaklaşmakta olan 10'uncu yıldönümü amiral gemisi için tüm kozlarını oynaması bekleniyor. Galaxy S10'un dört farklı modeli kamera bazında bazı farklılıklarla piyasaya çıkabilir.

Güney Kore'den bir rapor, Samsung'un Galaxy S10 kameraları için kullanacağı devre kartları için tedarikçilerine tam vardiya sipariş verdiği iddia ediyor. Bu rapordan Galaxy S10 kamera özelliklerinin kesinleştiği sonucu çıkarılıyor.

Birçoğumuz Samsung'un başlangıçta Galaxy S10'un üç versiyonunu piyasaya sürmesini bekliyor. Giriş seviyesi modelde çift arka ve tek ön kamera bulunabilir. Galaxy S9/S9+'ın ardılları olması muhtemel iki premium seçenek ise çift ön ve sırasıyla çift/üçlü arka kamera özelliklerine sahip olabilir.

Samsung'un ayrıca, performans canavarı olacak başka bir Galaxy S10 modeli üzerinde çalıştığı da bildiriliyor. 6,7 inçlik bir ekrana ve dört tanesi arkada, iki tanesi önde olmak üzere altı kameraya sahip olabileceği konuşulan bu model ayrıca 5G ağları için destekle birlikte gelecek.

Raporda, Samsung'un bu modelden sadece 2 milyon adet üreteceği belirtiliyor. 5G ağları önümüzdeki yıl birkaç ülkede hayata geçirilecek. Yaygın 5G ağ desteği olmadığından Samsung'un çok fazla telefon üretmeyi de hedeflemediği düşünülüyor.

Kameraların Galaxy serisi için önemli bir sıçrama yaptığı açık. Ayrıca Samsung'un bazı yeni yazılım tabanlı kamera özelliklerini de tanıtacağı konuşuluyor. Samsung'un Galaxy S10'u Şubat ayında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları