Siz tasarlayın Benim Fabrikam yapsın

"Benim Fabrikam" ihtiyacınız olan ürünleri düşük maliyetle ve kısa zamanda hazırlıyor.

Hayallerinizi üretin!

Benim Fabrikam, Maslak'ta açtığı yeni hizmet bürosu ve showroomu ile küçük ya da büyük ihtiyacınız olan her türlü parça, kalıp ve üretim araçlarını kısa zamanda oluşturarak kullanıma hazır halde sunuyor. Aynı zamanda workshop'lara ve çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapan yeni merkezlerinde, bu teknolojiyi merak eden herkese yakından görme ve inceleme fırsatı da sunuyor.

Son yıllarda tüm dünyanın; zaman, maliyet ve kalitesinden dolayı en çok tercih ettiği ve yüzyılın teknolojisi olarak gördüğü 3D printer ürünleri Türkiye'de Benim Fabrikam'da hayat buluyor. Tasarımları ve modelleri nihai ürün haline getiren 3 boyutlu yazıcılar, özellikle; sanayi, kalıp, havacılık, otomotiv, mimari ve medikal sektörlerinde hayatı kolaylaştırıyor. Yeni nesil 3 boyutlu yazıcılarıyla Benim Fabrikam; yay, vida ve menteşe kullanılan karmaşık yapıdaki ürünleri bile yekpare ve entegre halde ürüne dönüştürebiliyor. Profesyonel 3 boyutlu yazıcı ile ürün boyutu ve adedine göre tek seferde 1 ile 1000 adede kadar ürün hazırlayan Benim Fabrikam; 3 boyutlu yazıcıya sahip olan işletmelerin bile karmaşık yapıdaki ürünlerini çok kısa bir zamanda ve düşük maliyetle hazırlıyor. Böylece ürün kalitesi düşük olan masa tipi 3D printerlara gerek kalmadan ve teknolojiye yatırım yapmadan, kaliteli ürünler üretmenize imkan sağlıyor.

Teknolojinin sürekli geliştiği 3D Printer sektöründe, Benim Fabrikam, yeni nesil yazıcıları ile sınırları ortadan kaldırıyor. Hayatı kolaylaştırmak, üretici ve tasarımcıya hız kazandırmak amacıyla kurulan Benim Fabrikam, web sitesine yüklediğiniz modeliniz için size fiyat ve zaman bilgisini anında vererek yepyeni bir hizmet sunuyor. www.benimfabrikam.com web sitesine girerek ürün maliyetini öğrenebilir, istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları